частина 1 з 14.
10-й тижневий курс "операційна система Суперлюдини" від автора знаменитої книги і творця інтегрального підходу - Кена Уілбера.
мова: англійська, російський переклад.
повний склад програми:
- Модуль завантаження-оновлення вашої операційної системи - (частина 1)
- Установка 1-прискорення вашої еволюції - (частина 2, 3)
- Установка 2-Активація вашого повного спектру можливостей (Частина 4 - Частина 5)
- Установка 3-Доступ до ваших багатовимірних станів буття (Частина 6 - Частина 7)
- Установка 4-Актуалізація вродженої сили вашої типології (Частина 8)
- Установка 5-пробудження вашого 4-D бачення (частина 9 - Частина 10)
- Додаток 1-вдосконалення свого надлюдського тіла (Частина 11)
- Додаток 2-тіньовий зір (частина 12)
- Додаток 3-Активація вашої внутрішньої технології (Частина 13)
- Модуль перезавантаження-розкриття найбільшої версії Вас (частина 14)
про автора курсу
Кен Уілбер-всесвітньо відомий філософ, дослідник людського потенціалу, засновник сфери інтегральної теорії і практики. Автор книг" інтегральне бачення"," інтегральна духовність"," Бумерит", " Практика інтегрального життя (у співавт. з Террі Паттеном та ін.)," Благодать і стійкість"," Теорія всього"та ін."
що таке "надлюдська ОС"?
"Надлюдська ОС" (SHOS) - це 10-тижневий інтерактивний курс з Кеном Уілбером, де сам автор викладає основні положення, а також деталі інтегрального бачення. До моменту початку курсу моє знайомство з баченням було досить поверхневим, а інтерес сильним, тому я не могла дозволити собі пропустити можливість отримати доступ до теорії з перших рук.
Курс складається з п'яти модулів (або інсталяцій), трьох додатків, а також інтерактивних сесій відповідей на питання по кожному модулю.
Один по одному.
Перший-це так званий "завантажувальний модуль", де Кен дає цілісне загальне введення в теорію і в сам курс; далі щотижня — новий модуль. Відповідно- "Рівні", "Лінії", "Стани", "Типи", "Квадранти". Модулі даються у форматі інтерв'ю (прямі конференц-дзвінки) і супроводжуються щотижневими вправами. Всього п'ять модулів плюс жива сесія відповідей на питання. Крім того, кожен модуль містить в собі так звану сесію оптимізації (оптимізація), де Уілбер більш детально розглядає той чи інший модуль. Саме ці сесії були особливо змістовними і, як неодноразово підкреслював сам Кен, несли в собі чимало нової інформації, якої немає в його книгах.
Далі курс містить в собі три додатки: **************
- тіло/ваше надлюдське тіло;
- тінь/Shadow Vision;
- Медитація/внутрішня технологія.
Доповненням до програми служать ексклюзивні інтерв'ю та тренінги яскравих представників англомовного інтегрального співтовариства — від політиків і бізнесменів до майстрів йоги і дієтологів (так, наприклад, спеціально для учасників розроблений і викладений йога-клас, співвіднесений з модулем "тіло", і не тільки). "Я прокидаюся".
Курс платний, але унікальний , і те, що я отримала завдяки йому, безцінне. Будучи все ще в процесі вбирання та інтеграції ШОС, у мене є доступ до всіх модулів і додаткових тренінгів, а структурна чіткість викладу AQAL-моделі і три додатки ("тіло", "тінь", "Медитація") містять практики, яких вистачить на залишок життя.*****
Додам, що саме регулярність у виконанні всіх вправ, даних Кеном, призводить до внутрішньої і, як наслідок, зовнішньої трансформації. В кінцевому рахунку, інтегральна теорія, викладена самим автором в цьому курсі, стала для мене метаподходом в розумінні всіх інших підходів і практик. Все склалося в єдиний пазл і з'явилося сильне бажання практикувати, рухатися, вивчати, усвідомлювати.
частина 2
частина 3
частина 4
Джерело:
Посилання
https://privatelink.de/?https://superhumanos.net/