Що нового?

Набір учасників Надприродний. Тариф МКС (Наташа Козловська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 33089 ГРН
Учасників: 0 з 20
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 1720.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Кому підійде інтенсив?
1. Тим, хто працює в наймі
  • почати проявлятися, чути свої справжні бажання і взяти відповідальність за своє життя, стати творцем
  • піти від боргів і безгрошів'я, і забити на громадську думку
  • позбутися невпевненості, страху змін і обмежень
  • прокачати фінансову ємність і перестати орати заради грошей
  • і хоче піти з нелюбимої роботи і знайти справу для реалізації, яке буде приносити задоволення і гроші
2. Мамам в декреті і домогосподаркам
  • підвищити енергію і в легкості виконувати бажане, займатися не тільки рутиною і побутом.
  • полюбити себе і своє тіло, повірити в свої сили, опрацювати мислення і обмеження, знайти нове оточення, заробляти більше в задоволення і не потребувати ні в чому, щоб дати дитині все.
  • які хочуть знайти себе і реалізуватися. Стати незалежною від партнера і близьких, від думки оточення
3. Фрілансерам і підприємцям
  • хто хоче збільшити дохід, закрити борги, опрацювати мислення і всі обмеження, розкрити свою енергію і проявитися
  • розвивати свою справу, щоб воно приносило прибуток в легкості, без надриву і менше працювати
  • стати впевненим у собі і фінансово незалежним
  • зрозуміти свої сильні сторони і знайти самоцінність
твій результат:
  • станеш затребуваним фахівцем, будеш цінувати себе і кайфувати від життя. Навчишся виконувати свої бажання і цілі
  • полюбиш і приймеш себе і тіло, почнеш проявлятися, знайдеш свободу і незалежність, почнеш дозволяти собі все що хочеш, подорожувати, дорогі покупки і новий рівень життя.
  • зрозумієш як хочеш реалізовуватися, отримуючи задоволення і гроші
  • полюбиш і приймеш себе і тіло, почнеш проявлятися, дозволяти собі все що хочеш, подорожувати, дорогі покупки і новий рівень життя
  • перестанеш залежати від партнера і думки інших
  • будеш завжди на енергії і розвиватися в новому успішному оточенні
  • навчишся виконувати свої бажання і цілі
  • знайдеш гармонію у всіх сферах і зміниш своє мислення, навчишся керувати реальністю
  • збільшиш грошовий потік і побачиш нові можливості розвитку своєї справи
  • полюбиш і приймеш себе і тіло, почнеш проявлятися, дозволяти собі все що хочеш, подорожувати, дорогі покупки і новий рівень життя
  • станеш впевненим і затребуваним фахівцем
  • отримати кайф і легкість в справах, без надриву
і всім хто: хоче знайти легкість і гармонію в житті, свободу і почуття я все можу і моє життя в моїх РУКАХ! І МЕНІ МОЖНА ВСЕ!

що буде на курсі?
Короткі і ємні відеоуроки
Практики і медитації від Наташі
Домашні завдання та зворотній зв'язок
Мастермайнди з розборами
Запрошені експерти
Технологія виконання бажаного і всі секрети квантового зростання
Бонусні матеріали та файли
Спілкування і ком'юніті

Опис програми на сайті
2 ТАРИФ!

https://privatelink.de/?https://kozauniverse.ru/