Що нового?

Набір учасників Nail візуал зі змістом. Тариф "1", березень 2022 (tut_pro_nails)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2574 ГРН
Учасників: 0 з 21
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 127.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
авторський курс Nail візуал зі змістом. Березень 2022

КОМУ підійде КУРС
Курс розрахований на майстрів манікюру, Nail інструкторів і салони краси, де є ця послуга.
Програма курсу підходити майстрам манікюру (інструкторам) з будь-яким рівнем знань і навичок у візуалі і просуванні. І навіть якщо у вас знань і навичок в цій області 0, ви у всьому зможете розібратися.
Програма курсу:
БЛОК № 1 розпакування особистості
У навчальному відео розповім, як правильно відповідати на ці питання і наведу багато прикладів, як з банальної життєвої рутини зробити контент, який буде збирати коментарі та реакції в сторіс.

БЛОК № 2 зйомка та обладнання
У навчальних відео я розповім, яке обладнання необхідно мати для створення хороших фотографій і дам посилання на сайти, де це все можна придбати за бюджетними цінами або зі знижками.
Розповім, як правильно працювати з денним і штучним світлом і розберу основні помилки, які роблять 90% майстрів, коли фотографують свої роботи.

БЛОК № 3 колір, стиль, реквізит
У цьому блоці розберу, як правильно вибрати гармонійне поєднання кольорів для свого профілю.

БЛОК № 4 Складання стрічки
Розберу основні помилки, які ви робите, коли плануєте свою стрічку.
Покажу, як правильно скласти стрічку, якщо ви продаєте кілька послуг.

БЛОК № 5 Обробка фото
Детально розберу функціонал безкоштовних додатків, які я використовую для обробки фото. Вони підходять як для iPhone, так і на Android.
Покажу, як обробляти не тільки фото рук, а й інших частин тіла, якщо у вас кілька послуг.
Покажу, як створити красиві професійні кейси для вашої стрічки.

БЛОК № 6 тексти та сторіс
Вам дуже важко дається написання постів? Я поділюся своєю схемою, як писати швидко, просто і зі змістом.
Розповім, як правильно писати пости, щоб їх зберігали і коментували. Розберемо професійні та особисті теми.

БЛОК № 7 підсумкова робота
Саме в цьому блоці ви почнете застосовувати всі отримані знання раніше і з моєю допомогою створите свій унікальний візуал стрічки.

https://privatelink.de/?https://www.tutpronails.ru/ycheniki

Угорі