Що нового?

Набір учасників Найкраща стратегія бінарних опціонів у MT4, 2020 [FOREX GO]

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 0 з 7
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 54.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
що Ви отримаєте і як це працює?

бінарні опціони в мт4.

Мало хто знає, що бінарними опціонами можна торгувати в мт4. Це офіційна платформа для торгів на ринку Форекс. Тому і існує думка, що опціони це обман. Торгувати потрібно тільки в мт4 і це перший крок до успіху. Багато лякаються складнощів, але насправді нічого складного немає. В інструкції буде докладний посібник з використання мт4. Забудьте про брокерів, які пропонують торгівлю у веб-терміналі.

вибір брокера для торгів.
За фактом моя торгова стратегія працює в будь-якого брокера. Якщо у вашого брокера є можливість торгувати опціонами в мт4, тоді без проблем. Моя ж рекомендація, це брокер GrandCapital, але вибір звичайно ж за вами. Брокер виводить без проблем, в процесі торгів немає ніяких проблем з боку брокера. Докази виведення дивіться нижче на сайті. Я вам покажу свіжі висновки прибутку, а також свою банківську історію висновків за три місяці у рекомендованого мною брокера - GrandCapital.

опис стратегії.
Моя торгова стратегія тестувалася довгий час на демо-рахунку. Як ви могли спостерігати з відео-демонстрації торгів, стратегія показує відмінні результати також і на реальному рахунку. Вона дуже проста і в той же час ефективна. Підійде як і новачкам так і досвідченим трейдерам. Ідеальних індикаторів не буває, тому в стратегії є додаткові індикатори фільтра, а також в інструкції я показую ще кілька фішок для отримання високоточних сигналів. Стратегія не прив'язана до мартингейлу і агресивної торгівлі.

скільки можна заробити?
Як ви бачили в моєму відео, я заробив 700$ за одну годину. Звичайно ж, мій заробіток залежав від того, що я торгував на великому депозиті. Якщо у вас мінімальний депозит (наприклад 100$), ви зможете спокійно заробляти по 10-20 доларів на годину, але не більше. Це дотримання ризик-менеджменту і без нього ніяк. Але якщо у вас більший депозит, ви самі бачите які фінансові можливості відкриваються перед вами. Ціна на торгову стратегію смішна, так як ви зможете відбити витрачені кошти в перший же день торгів.

https://privatelink.de/?https://www.forexgo.online/perfectoption

Угорі