Курс досить тривалий і, викуповувався поетапно кожен місяць, тому розбитий на 5 частин. У кожному місяці були висвітлені теми, заявлені в описі курсу.
Кожна частина містить 3-5 уроків, для зручного поетапного проходження курсу.
Працюючи більше 7 років з собою і улюбленими клієнтками мені вдалося розробити систему, яка змусить будь-яку жінку:
Тета-Хілінг-найшвидша технологія трансформації підсвідомості і миттєвих зцілень
Руни - "батарейки" - дозволяють направити космічну енергію точково-туди, куди потрібно саме вам
Місячне Рейки - самий жіночий і рясний канал у Всесвіті. Зцілює від безпліддя, стрункішою, збільшує груди, наповнює матеріальним благополуччям.
А також ми будемо працювати з прекрасними жіночими Божествами та їх енергіями - Абунданцією, Афродітою, Лакшмі, Артемідою, Софією, Ізідою та іншими.... Ви отримаєте підтримку справжніх наставниць, які будуть супроводжувати вас все життя.
Секрети і вправи Куртизанок і китайських імператриць минулого, які змінять ваше життя їм уявлення про себе
Даоські практики-вища майстерність в управлінні своєю енергетикою
Опрацюємо все, що нам не подобається в собі на рівні генів - найефективніший спосіб роботи з Родом.
Унікальні прогулянки ФЕН-ШУЙ для посилення ефекту
і багато, багато іншого
Як проходитимуть заняття?
2-3 рази на тиждень заняття по 1,5 -2 години
обов'язкове виконання домашніх завдань з моєю особистою перевіркою та рекомендаціями
регулярні сесії "Питання-відповідь" - на яких я буду відповідати на всі ваші запитання по ходу курсу
підтримка в закритій групі скайп-чату
Індивідуальна та групова робота з Форсифактами-унікальними підсилювачами сили думки та енергетики
Кожна частина містить 3-5 уроків, для зручного поетапного проходження курсу.
Працюючи більше 7 років з собою і улюбленими клієнтками мені вдалося розробити систему, яка змусить будь-яку жінку:
- перетворитися
- схуднути
- трансформуватися зовні і внутрішнє
- знайти другу половинку
- вийти заміж
- реалізуватися
- навчитися залучати в своє життя подарунки
- і легкі гроші"по-жіночому"
- а також багато, багато іншого!
Тета-Хілінг-найшвидша технологія трансформації підсвідомості і миттєвих зцілень
Руни - "батарейки" - дозволяють направити космічну енергію точково-туди, куди потрібно саме вам
Місячне Рейки - самий жіночий і рясний канал у Всесвіті. Зцілює від безпліддя, стрункішою, збільшує груди, наповнює матеріальним благополуччям.
А також ми будемо працювати з прекрасними жіночими Божествами та їх енергіями - Абунданцією, Афродітою, Лакшмі, Артемідою, Софією, Ізідою та іншими.... Ви отримаєте підтримку справжніх наставниць, які будуть супроводжувати вас все життя.
Секрети і вправи Куртизанок і китайських імператриць минулого, які змінять ваше життя їм уявлення про себе
Даоські практики-вища майстерність в управлінні своєю енергетикою
Опрацюємо все, що нам не подобається в собі на рівні генів - найефективніший спосіб роботи з Родом.
Унікальні прогулянки ФЕН-ШУЙ для посилення ефекту
і багато, багато іншого
Як проходитимуть заняття?
2-3 рази на тиждень заняття по 1,5 -2 години
обов'язкове виконання домашніх завдань з моєю особистою перевіркою та рекомендаціями
регулярні сесії "Питання-відповідь" - на яких я буду відповідати на всі ваші запитання по ходу курсу
підтримка в закритій групі скайп-чату
Індивідуальна та групова робота з Форсифактами-унікальними підсилювачами сили думки та енергетики
- заряджений персонально під Вас Форсифакт.
- персональний заряджений журнал для роботи і чек-листи.
- включення в закритий скайп-чат для спілкування в колі однодумців (постійне членство).
- Сертифікат "майстра Луна-Рейки" в рамці прийде поштою.
- Сертифікат учасниці програми "народження богині", також у фізичному вигляді.
- можливість працевлаштування в компанії "Force Empier".
- прогулянки ФЕН-ШУЙ та інші активації для вашої мрії на весь час навчання