що буде на проекті?
Проект не ставить за мету лікувати хвороби. Проект створений мною як лікарем гінекологом з цілісним підходом. Він не замінить консультації інших фахівців, якщо є для них свідчення.
Основна мета-це СТРУКТУРА і база здоров'я і профілактика хвороб, а також формування корисних звичок, підтримка бадьорості, краси, здоров'я в будь – якому віці, але особливо стосується моїх ровесниць-після 35-ти років
Проект має на увазі, що ви пройдете кроки поетапно, протягом півроку, і далі будете повторювати їх раз на рік з невеликими варіаціями
Активна частина проекту займе півроку. Ми з вами зробимо смачний пиріг зі складових фізичного здоров'я і краси, вишенькою на ньому стане ваше жіноче здоров'я
У перші 2 тижні-ми викладемо основну інформацію по кроках у вигляді постів і готових рішень по обстеженню, способу життя і добавкам у вигляді сторіз, які збережемо за відповідними розділами в збереженому актуальному
Всі опубліковані рішення є практично універсальними і безпечними. Перевіреними і обкатаними на собі особисто і багаторічним досвідом з пацієнтами
ЯКІ КРОКИ ВХОДЯТЬ В ПРОГРАМУ?
Привітання
Крок 1. Підготовка шлунково-кишкового тракту і жовчовідтік
Крок 2. Повний детокс
Крок 3. Лімфодренаж
Крок 4. Базові дефіцити та добавки
Крок 5. Реабілітація надниркових залоз і стрес-протекція
Крок 6. Імунітет
Крок 7. Вага і харчування
Крок 8. Реабілітація щитовидної залози
Крок 9. Антиоксиданти та адаптогени
Крок 10. Реабілітація нервової системи. Сон, стрес і голова
Крок 11. Кістки і зв'язки. М'язова маса. Гормон росту
Крок 12. Реабілітація мітахондрій і спорт
Крок 13. Реабілітація яєчників
Крок 14. Реабілітація шкіри, тіла, обличчя та волосся
Підсумки та індивідуалізація схем
ЧИ ПІДІЙДЕ ПРОЕКТ МЕНІ, ЯКЩО...?
1. Мені 30/45/60 років?
Так, якщо ви хочете системно займатися своїм здоров'ям
2. Якщо я вагітна або на ГВ?
Ні, але проект чудово підійде для відновлення після
3. Якщо я живу не в Росії?
Так, я дам універсальні схеми і добавки, аналоги яких можна підібрати в будь-якій країні
- список аналізів і обстежень для кожного кроку
- 3 рівня схем для кожного кроку - "Універсал", яка підійде всім," Резерв і індивідуалізація "для окремих випадків," вищий пілотаж " для максимально повної роботи зі своїм здоров'ям
- Раз в 2 тижні будуть проходити тематичні ефіри з розбором кожного кроку, відповідями на питання і обговоренням всіх нюансів
Проект не ставить за мету лікувати хвороби. Проект створений мною як лікарем гінекологом з цілісним підходом. Він не замінить консультації інших фахівців, якщо є для них свідчення.
Основна мета-це СТРУКТУРА і база здоров'я і профілактика хвороб, а також формування корисних звичок, підтримка бадьорості, краси, здоров'я в будь – якому віці, але особливо стосується моїх ровесниць-після 35-ти років
Проект має на увазі, що ви пройдете кроки поетапно, протягом півроку, і далі будете повторювати їх раз на рік з невеликими варіаціями
Активна частина проекту займе півроку. Ми з вами зробимо смачний пиріг зі складових фізичного здоров'я і краси, вишенькою на ньому стане ваше жіноче здоров'я
У перші 2 тижні-ми викладемо основну інформацію по кроках у вигляді постів і готових рішень по обстеженню, способу життя і добавкам у вигляді сторіз, які збережемо за відповідними розділами в збереженому актуальному
Всі опубліковані рішення є практично універсальними і безпечними. Перевіреними і обкатаними на собі особисто і багаторічним досвідом з пацієнтами
ЯКІ КРОКИ ВХОДЯТЬ В ПРОГРАМУ?
Привітання
Крок 1. Підготовка шлунково-кишкового тракту і жовчовідтік
Крок 2. Повний детокс
Крок 3. Лімфодренаж
Крок 4. Базові дефіцити та добавки
Крок 5. Реабілітація надниркових залоз і стрес-протекція
Крок 6. Імунітет
Крок 7. Вага і харчування
Крок 8. Реабілітація щитовидної залози
Крок 9. Антиоксиданти та адаптогени
Крок 10. Реабілітація нервової системи. Сон, стрес і голова
Крок 11. Кістки і зв'язки. М'язова маса. Гормон росту
Крок 12. Реабілітація мітахондрій і спорт
Крок 13. Реабілітація яєчників
Крок 14. Реабілітація шкіри, тіла, обличчя та волосся
Підсумки та індивідуалізація схем
ЧИ ПІДІЙДЕ ПРОЕКТ МЕНІ, ЯКЩО...?
1. Мені 30/45/60 років?
Так, якщо ви хочете системно займатися своїм здоров'ям
2. Якщо я вагітна або на ГВ?
Ні, але проект чудово підійде для відновлення після
3. Якщо я живу не в Росії?
Так, я дам універсальні схеми і добавки, аналоги яких можна підібрати в будь-якій країні
https://privatelink.de/?https://taplink.cc/dzhobava.doc/p/5fb7eb