РІ терапевтичних ефіру від ПСИХОЛОГА центру "психологія НОВОГО покоління" ГОЛОВІНОВОЇ Алевтини про наслідки НЕ прийняття батька
За 3 ефіру ви дізнаєтеся як ставити цілі і досягати їх в будь-який з сфер свого життя
Ці ефіри для вас, якщо:
2 ефір-сексуальність і не прийняття тата
3 ефір-Батько і вибір партнера
Протягом кожного ефіру є відповіді на популярні і значущі питання + рекомендація літератури
Що Ви отримаєте після роботи з терапевтичними ефірами?
Продажник
За 3 ефіру ви дізнаєтеся як ставити цілі і досягати їх в будь-який з сфер свого життя
Ці ефіри для вас, якщо:
- не приймаєте себе, відчуваєте що ви не розумієте хто ви є, відчуваєте внутрішню невпевненість
- не приймаєте свого тата (а можливо і маму)
- відчуваєте труднощі в зароблянні грошей
- не відчуваєте свого тіла
- відчуваєте себе недолюбленим батьками, особливо татом
- часто і швидко втрачаєте енергію
- відчуваєте труднощі у відстоюванні себе, своєї думки, витримування кордонів
- не вмієте доводити справи до кінця
- боїтеся своєї/чужої агресії, або зовсім не знає, що це таке і як себе захистити
- постійно сумнівається у своїх діях, не берете відповідальність за своє життя
- не знає куди рухатися в житті і як
- в поганих \ конфліктних відносини з батьками
- Якщо у вас" немає " тата (батьки розлучилися, не відомий біологічний оцет, помер і т. д.)
- якщо мама говорила \ говорить про тата погано (звучить \ звучала фраза: "ти вся в батька" - з негативним забарвленням)
2 ефір-сексуальність і не прийняття тата
3 ефір-Батько і вибір партнера
Протягом кожного ефіру є відповіді на популярні і значущі питання + рекомендація літератури
Що Ви отримаєте після роботи з терапевтичними ефірами?
- відчуєте доступ до 100% вашої енергії, наповнитеся енергією для руху вперед
- побачите і пропрацюєте свої внутрішні перешкоди заважають жити ефективно і в задоволення познайомитеся з внутрішніми частинами себе (Анимусом і Анимой)
- отримайте доступ до ресурсів цих частин особистості, особливо від Анімуса як внутрішнього батька
- отримайте доступ до внутрішньої агресії як джерела руху вперед
- дізнаєтеся, як тато і його участь, і прийняття в вашому виховання вплинуло на доросле життя і трансформіруте досвід
- навчіться ставити цілі і досягати їх, відстоювати себе, завжди чекати похвали і підказки від інших
Головінова Алевтина
Я психолог і тілесно-орієнтований терапевт.
Моя психологічна практика почалася ще в 2010 році. А це вже 10 років.
У своїй роботі я використовую різні підходи: тілесні практики, медитації, розглядаючи питання комплексно і занурююся в глибину питання.
Освіта
НДУ БелГУ (м. Бєлгород) факультет психології. Психолог.
Лабораторія сучасних технологій психотерапії та практичної психології. Тілесно-орієнтована психотерапія
Структури характеру (шизоїдна,оральна,нарцисична/психопатична, мазохістична, ригідні структури характеру) та їх психотерапія
Агресія
Біоенергетичний підхід Лоуена
Райхіанський підхід (теорія і практика)
Тілесно-орієнтований підхід в роботі зі смертю і сексуальність;
Сімейна історія та сексуальність;
Сексуальність через призму нарцисизму;
Символіка та метафори нашого тіла
Я психолог і тілесно-орієнтований терапевт.
Моя психологічна практика почалася ще в 2010 році. А це вже 10 років.
У своїй роботі я використовую різні підходи: тілесні практики, медитації, розглядаючи питання комплексно і занурююся в глибину питання.
Освіта
НДУ БелГУ (м. Бєлгород) факультет психології. Психолог.
Лабораторія сучасних технологій психотерапії та практичної психології. Тілесно-орієнтована психотерапія
Структури характеру (шизоїдна,оральна,нарцисична/психопатична, мазохістична, ригідні структури характеру) та їх психотерапія
Агресія
Біоенергетичний підхід Лоуена
Райхіанський підхід (теорія і практика)
Тілесно-орієнтований підхід в роботі зі смертю і сексуальність;
Сімейна історія та сексуальність;
Сексуальність через призму нарцисизму;
Символіка та метафори нашого тіла
Продажник
https://privatelink.de/?https://vladacourse.com/alevtina_papa?utm_source=insta&utm_medium=vladateam&utm_campaign=taplink