Що нового?

Набір учасників Наставництво з P2P арбітраж. Преміум (Стас Агапов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 33000 ГРН
Учасників: 2 з 45
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 762.7 ГРН
4%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Стас Агапов
/ моя суперсила в тому, що я практик.

Починав із 5000 грн у кишені.

Заснував команду з P2P-арбітражу.

Кожен член моєї команди веде торги зі щомісячним торговим обігом близько 1 000 000$.

Разом із командою виконали понад 200 000 ордерів на різних біржах і надалі активно розвиваємося.

Займав перше місце у щотижневому рейтингу Bybit за кількістю та обсягом торгів.

Протягом понад 8 місяців поспіль утримував перші позиції; 2–3 місця займали члени моєї команди.

Продовжую торгувати та накопичувати досвід як мерчант із доходом від 10 000$ на місяць.

Програма курсу

Модуль 1
Знайомство з курсом
Результат : Ти зрозумієш структуру курсу, основні правила навчання та організацію процесу, щоб одразу ефективно включитись в роботу і почати залучати всі знання на практиці.
список уроків та бонусів

Модуль 2
Основи
P2P-арбітражу
Результат : Ти отримаєш знання про основи P2P-арбітражу, перспективи цього напряму. На цьому фундаменті ти навчишся налаштовувати акаунти на біржах, щоб впевнено керувати капіталом, використовувати криптопозики та заробляти, стаючи мейкером.
список уроків та бонусів

Модуль 3
Підготовка 
до торгів
Результат : Ти дізнаєшся, які біржі підходять для P2P-торгівлі, і як правильно підготувати свої картки, щоб успішно проводити операції без блокувань чи обмежень.
список уроків та бонусів

Модуль 4
P2P-торгівля
Результат : Ти опануєш використання класичних стратегій P2P, створення оголошень для купівлі та продажу криптовалют, а також навчишся аналізувати ринок і розраховувати спред, щоб максимізувати прибуток.
список уроків та бонусів

Модуль 5
Поглиблена робота з банками
Результат : Ти навчишся працювати з банками з вигідними умовами, контролювати фінансовий моніторинг та уникати блокувань рахунків, щоб зменшити витрати та забезпечити стабільність операцій.
список уроків та бонусів

Модуль 6
Правила роботи з дропами
Результат : Ти дізнаєшся, як залучати дропів і працювати з ними без ризиків, опануєш безпечні способи оплати та алгоритми дій на випадок крадіжки коштів, щоб уникнути втрат.
список уроків та бонусів

Модуль 7
Аналіз шахрайських схем на P2P-ринку
Результат : Ти зможеш розпізнавати шахрайські схеми, використовуючи чек-листи, та пояснювати свої операції для фінансового моніторингу, щоб захистити свої кошти та репутацію.

Преміум

40 місць
Для тих, хто хоче стабільних результатів з підтримкою групи, мінімальними ризиками та готовими рішеннями.

Доступ до 7 модулів курсу: покрокова інструкція "1-2-3", як заробляти на P2P арбітражі.

Навчальна платформа: 6 місяців.

Робота в групі: постійна підтримка куратора.

Регулярний фідбек і перевірка результатів.

Готові зв'язки та рішення по картам, банкам, інструментам.

Закритий чат: підтримка 24/7.

Можливість потрапити в команду та отримати депозит до 10 000$ під управління.

Офлайн-зустріч у Києві

790 $

https://www.stasagapov.com/

Угорі