Що нового?

Придбаний [Natgard] Інфопродукт №22. Загальні правила відновлення здоров'я! (Юрій Фролов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5515 ГРН
Учасників: 0 з 27
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 212.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Перед вами унікальна інформація, по суті, це компіляція тисячі моїх відео! Щоб скласти цю програму, т е на вивчення всіх цих моїх лекцій треба витратити роки: законспектувати, осмислити, на це потрібно затратити багато праці! Але потрібно ще й вміння виокремлювати суть і склеїти всі ланки логічних ланцюжків в цілісну програму/картину. Для цього потрібна велика праця і дуже сильна аналітика, вміння! А це відео (інфопродукт) і є така праця, виконана мною за вас – це одне єдине, всього близько 1,5 годин викладу, але воно гранично інформативне і достатнє, вам залишиться тільки законспектувати, просто виписати цю програму заходів і дій! І ще подивитися і законспектувати всього 12-15 відео, про які я говорю в цій консультації, в тій чи іншій зв'язку! На все це у вас піде 2-3 дні!

Цей продукт-вже готова і зрозуміла всім методика, виконуючи яку, людина зможе бути здоровим і жити довго! Т е ця методика потрібна не тільки хворим людям, а всім, щоб прожити на 20-50 років більше, ніж якщо просто жити як попало, бездумно, тим більше, в наші дні. Більш того, за допомогою цього системного підходу, можна вилікується від практично будь-яких хвороб, навіть від практично будь-якого типу раку, будь-яких доброякісних пухлин, аутоімунних та інших хвороб! Це як би і є індивідуальна консультація, тобто реально повна заміна моєї індивідуальної консультації з вами. Потрібно буде тільки скласти вам програму прийому грибних препаратів-решта все враховано і представлено тут! Я, швидше за все, консультації індивідуальні особисто проводити більше і не буду, або буду дорого, скажімо, за 50 т р., Т До вони у мене забирають багато сил, енергії. Тому я і зробив цей інфопродукт, по суті ту ж ємну, гранично інформативну консультацію в якій я пояснюю основу (т е 98% того, що даю кожному на індивідуальній консультації) –вона одна і та ж! Це реальний план дій. Залишиться тільки виписати (своєю рукою – це важливо) і виконувати.

Це дозволить вам налагодити обмінні процеси, допомогти організму працювати за своєю програмою-матриці, запрограмованої на здоров'я від природи! Прибрати шкідливі фактори впливу, скорегувати харчування, вносити всі необхідні в-ва і елементи і дуже, дуже багато іншого – тут враховані буквально сотні (без перебільшення) аспектів!

https://privatelink.de/?https://natgard.ru/infoprodukt-nomer-22

Угорі