6 тижнів м'якої трансформації вашого організму (Вероніка Хуснутдінова)
Чому "Натурохакинг. Антиэйдж"?
Що це таке? Я придумала його від слова "біохакінг", яким зараз захоплені жителі Силіконової долини, а слідом за ними і решті прогресивний світ.
Натурохакінг - це про те, як будувати своє харчування, фізичну активність, спосіб життя і думок, щоб поліпшити свої життєві показники, повернути здоров'я, красу і молодість.
Програма "Натурохакінг" про те, як ми створюємо своє здоров'я, енергію, ефективність і навіть успіх щодня, за допомогою простих дій, які впливають на багато аспектів організму, життя і долі: харчування і щоденні звички.
За 6 тижнів ви отримаєте статті та вебінари, щоб вивчити їх в спокійному, зручному режимі. Величезна кількість цінної унікальної інформації!
Крім того, у складі матеріалів ви отримаєте відповіді на всі запитання учасників курсу.
бонуси:
- Протокол для відновлення кишечника після прийому антибіотиків.
- Протокол для позбавлення від акне і запалень на шкірі.
- Протокол для збільшення довжини і густоти волосся
Вероніка Хуснутдінова
Практикуючий холістичний Нутриціолог, має два дипломи з нутриціології від SNHS, Великобританія і російського державного соціального університету, а також сертифікат від Prevent Age Lifestyle School. Крім того, проходить навчання в РУДН за спеціалізацією "Аюрведична медицина" і в школі натуропатії Великобританії за спеціальностями "ароматерапія" і "Гербалістика". Чотири роки тому створила клуб "Натуромама", в який входять тисячі жінок і чоловіків з усього світу. Нещодавно відкрила магазин біо-та органічних продуктів і товарів
Проект NaturoMAMA отримав федеральну премію Live Organic Awards як "Кращий стартап у сфері ЗСЖ".
Практикуючий холістичний Нутриціолог, має два дипломи з нутриціології від SNHS, Великобританія і російського державного соціального університету, а також сертифікат від Prevent Age Lifestyle School. Крім того, проходить навчання в РУДН за спеціалізацією "Аюрведична медицина" і в школі натуропатії Великобританії за спеціальностями "ароматерапія" і "Гербалістика". Чотири роки тому створила клуб "Натуромама", в який входять тисячі жінок і чоловіків з усього світу. Нещодавно відкрила магазин біо-та органічних продуктів і товарів
Проект NaturoMAMA отримав федеральну премію Live Organic Awards як "Кращий стартап у сфері ЗСЖ".
https://privatelink.de/?https://naturohacking.ru/