Вересень " зовнішній мозок: надійна система зберігання інформації та запису планів, якою зручно користуватися
ви можете продумувати великі цілі, хотіти робити план дня або записувати кудись інсайти та ідеї для постів. Але часто відсутність зручної системи записів заважає надійно вести облік інформації та планування. Щоденники закидаються, файли губляться, незрозуміло що і куди записати, цим всім незручно користуватися. Навіть збережена колись інформація втрачається в місці збереження, назавжди залишається там і ніколи не буває використана. Ви заводите нові щоденники, завантажуєте додатки, але надійна система не з'являється. Давайте займемося її розробкою!
Розбираємося, що нам потрібно записувати. Визначаємо, для чого саме вам потрібен "зовнішній мозок". Що ви весь час забуваєте, що саме вам потрібно фіксувати, в яких ситуаціях, чим ви любите користуватися, чим зручно – визначаємо свої власні потреби і переваги. Що ви ніколи не записували, а потрібно б? Яка зафіксована інформація поліпшить ваше життя?
Паперові способи зберігання і запису інформації. Система "буллет джорнал" як сама моя улюблена і сама гнучка система для любителів щоденників і канцтоварів. Види і варіанти буджо, поєднання з іншими системами.
Мої улюблені електронні планувальники: запис справ, цілей і планів в комп'ютері/додатку. Щоденне планування. Додатки для телефону, які можуть допомогти в управлінні часом, енергією, впровадженні звичок. Як я використовую телеграм для планування та написання ідей.
Для просунутих: повний "зовнішній мозок": персональні менеджери інформації. Програми "все в одному", які дозволяють зберігати абсолютно всю інформацію в хмарному сервісі, пов'язану посиланнями і зручно настроюється під Вас. Вищий пілотаж зберігання і планування, який замінить вам все!
За підсумками місяця Ви отримаєте відповідну саме вам, надійну, зручну систему записів, зберігання інформації та планування, яка ідеальна в користуванні, де нічого не втрачається і все під рукою, ваш "зовнішній мозок".
https://privatelink.de/?https://eharitonova.ru/lp/klub-po-podpiske-vdoxnovenie-peremen/?_aid=3633&_vcaid=3818637105