Що нового?

Набір учасників Навчання бізнесу в Телеграм від А до я (Микита Семчурін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 11030 ГРН
Учасників: 0 з 165
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 69.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

У цій статті я постараюся давати максимально конкретну інформацію, без розпливчастих формулювань і обіцянок, для того, щоб ви могли самі оцінити свої сили і упевнитися в своєму бажанні розвивати канал в Телеграм.

хто я такий? у телеграм я прийшов в листопаді 2017 року так вийшло, що з бюджетом всього 60 тис рублів. З цього моменту я створив понад 20 каналів із загальною аудиторією понад 1,5 млн осіб. Також, на даний момент я є власником найбільшої біржі каналів в Телеграм і перевіреним гарантом угод.

Як проходить навчання? найкращий спосіб отримання інформації-жива бесіда. Тому все навчання проходить у форматі мого діалогу з вами в Скайпі, телеграмі, вайбері або в будь-якому іншому місці. На самому початку навчання Ви отримуєте друкований мануал, який розкриває всі прості основи роботи в Телеграм і являє собою "скелет" наших майбутніх знань. Далі ми проводимо кілька діалогів зі мною і з фахівцями з моєї команди, в ході яких ми розповідаємо вам все, що знаємо самі і відповідаємо на ваші запитання.
Знову ж таки, я не вганяю своїх учнів в якісь жорсткі рамки, тому кількість наших діалогів залежить від того, як ви розумієте і засвоюєте матеріал. Нам важливо не просто викласти програму, але і домогтися повного вашого розуміння. Зазвичай нам вистачає 2 занять по 3 години або трьох занять по 2 години.
Після того, як вся програма вивчена і у нас не залишилося жодного питання без відповіді ми теж не розходимося як в море кораблі. Я гарантую повну і безкоштовну зворотний зв'язок по всім проблемним питанням, які будуть виникати у вас в ході роботи.
Коротше кажучи, якщо ви хороша людина, то швидше за все плюс до всього ми ще й станемо непоганими друзями

чому ви навчитеся?
  • самостійно розуміти, як працює бізнес в Телеграм і звідки взагалі тут беруться гроші.
  • розуміти як можна монетизувати Телеграм всередині і поза месенджера.
  • розбиратися в тематиках каналів Телеграм і самостійно вибирати найвигідніші для свого бізнесу.
  • заздалегідь прогнозувати розвиток того чи іншого проекту.
  • Вести контент на каналі.
  • Правильно візуально оформляти канал і посилання на нього.
  • купувати і продавати рекламу за максимально вигідними цінами.
  • працювати з менеджерами.
  • працювати з ботами і створювати основних необхідних ботів самостійно.
  • працювати з аналітичними сайтами, такими як TGStat і Telemetr.
  • обчислювати і обходити шахраїв.
  • писати рекламний пост для свого каналу.
  • правильно взаємодіяти з іншими адміністраторами
і всієї іншої маси секретів і тонкощів роботи, яку потрібно знати, для ведення успішного проекту.
https://privatelink.de/?https://graph.org/Obuchenie-biznesu-v-Telegram-ot-A-do-YA-01-10

Угорі