навчання: цілитель
Лікування руками за 10 хвилин - Древс, Єрмолаєв·
Привіт, мої хороші! Запрошуємо вас на навчання з цілительства. Для початку дивіться це невелике відео ...
мета курсу:
Перша фаза-почистити себе,
Друга фаза-розширити теоретичне розуміння і спробувати на практиці лікування,
Третя фаза-почати лікувати, консультувати нужденних.
що буде на курсі:
11) Режим і гуни матеріальної природи (добрість, пристрасть, невігластво)
Перш, ніж переходити до лікування інших людей і очищення себе (на фізичному, так і на тонкому (психіка) рівні), Ми повинні зрозуміти базові принципи правильного харчування і навчитися бачити, як на наше життя впливають гуни матеріальної енергії.
Ми пам'ятаємо, що хвороби пов'язані з двома причинами. Якщо ми самі не здорові, якщо ми самі неправильно харчуємося, то як ми можемо допомогти іншим? Це буде обман!
Коли Махатму Ганді попросили поговорити з дитиною, щоб він перестав їсти солодощі, він сказав:
- Добре, приходьте через тиждень, я поговорю з ним
Коли, через тиждень мати з дитиною прийшли, він сказав хлопчикові:
- Перестань їсти солодощі.
Хлопчик сказав, - Добре.
Мама була щаслива, але запитала:
- Чому ви не сказали це при першій зустрічі?
- Тому що я повинен був сам тиждень не їсти солодощі, щоб мої слова мали силу.
Тому одна з головних наших завдань, по-перше, привести в гармонію наше харчування та інші органи чуття. По-друге, навчитися бачити, як енергії діють на наше життя і на життя оточуючих. Коли я кажу" ми повинні навчитися бачити енергії", це в буквальному сенсі цього слова, у вас з'явиться внутрішні бачення цих енергій. Ви почнете їх один від одного відрізняти.
чого ми повинні навчитися?
Ми знаємо, що є 2 причини захворювань:
Лікування руками за 10 хвилин - Древс, Єрмолаєв·
Привіт, мої хороші! Запрошуємо вас на навчання з цілительства. Для початку дивіться це невелике відео ...
мета курсу:
- Вилікувати, почистити себе,
- Розкрити 4 чакру, щоб лікувати інших,
- На практиці спробувати лікування,
- Почати лікувати знайомих & не знайомих.
Перша фаза-почистити себе,
Друга фаза-розширити теоретичне розуміння і спробувати на практиці лікування,
Третя фаза-почати лікувати, консультувати нужденних.
що буде на курсі:
11) Режим і гуни матеріальної природи (добрість, пристрасть, невігластво)
Перш, ніж переходити до лікування інших людей і очищення себе (на фізичному, так і на тонкому (психіка) рівні), Ми повинні зрозуміти базові принципи правильного харчування і навчитися бачити, як на наше життя впливають гуни матеріальної енергії.
Ми пам'ятаємо, що хвороби пов'язані з двома причинами. Якщо ми самі не здорові, якщо ми самі неправильно харчуємося, то як ми можемо допомогти іншим? Це буде обман!
Коли Махатму Ганді попросили поговорити з дитиною, щоб він перестав їсти солодощі, він сказав:
- Добре, приходьте через тиждень, я поговорю з ним
Коли, через тиждень мати з дитиною прийшли, він сказав хлопчикові:
- Перестань їсти солодощі.
Хлопчик сказав, - Добре.
Мама була щаслива, але запитала:
- Чому ви не сказали це при першій зустрічі?
- Тому що я повинен був сам тиждень не їсти солодощі, щоб мої слова мали силу.
Тому одна з головних наших завдань, по-перше, привести в гармонію наше харчування та інші органи чуття. По-друге, навчитися бачити, як енергії діють на наше життя і на життя оточуючих. Коли я кажу" ми повинні навчитися бачити енергії", це в буквальному сенсі цього слова, у вас з'явиться внутрішні бачення цих енергій. Ви почнете їх один від одного відрізняти.
чого ми повинні навчитися?
Ми знаємо, що є 2 причини захворювань:
- на фізичному - це слабкий вогонь травлення.
- яка їжа у нас забирає енергію, яка дає,
- що їсти на сніданок, обід, вечерю,
- що їсти, щоб збільшувалася прана і яка їжа її забирає,
- яка їжа гасить вогонь травлення,
- що крім їжі гасить вогонь травлення,
- яка їжа розпалює вогонь травлення,
- яка їжа призводить до захворювань і труїть наше тіло,
- яка їжа лікує наше тіло і очищає його,
- яка їжа робить наш розум неспокійним, після неї ми не можемо сконцентруватися.
https://privatelink.de/?https://vk.com/market-149427245?w=product-149427245_1584465%2Fquery