Що нового?

Придбаний Навчання на майстра регресолога (Олександр Вель, Аліна Бубен)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 11030 ГРН
Учасників: 0 з 92
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 124.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Курс навчання на майстра-регресолога-реінкарніста

що вам дасть цей курс?

• розгорнуті пояснення в цьому напрямку: про нас (як про Душах і особистостях), про наших нескінченних втіленнях з життя в життя, про наставників, про наші завдання, про місії кожної людини;
  • розгорнуті і докладні пояснення про те, як ставати забезпеченими і щасливими людьми: будете цьому слідувати – станете! Ну, тому що зрозумієте, в чому секрети везучості або невдачливості. Поясню, розжую, покажу – вам стане все зрозуміло. Можу гарантувати-кожному захочеться відразу це робити!
  • поділюся своїм досвідом регресії в минулі втілення, регресія в раннє дитинство, в простір життя між життями; докладно натаскаю в техніках корекції здоров'я, в "діставанні" з звідти" так потрібних кожному хороших фізичних станів (будьте впевнені, у кожного таких повно, важливо зрозуміти як "туди" входити і як "звідти" витягувати). Буде феєрверк секретних технологій занурення самих "важких" клієнтів. Ви навчитеся занурювати навіть самих непробивних танкістів.
  • Паралельно навчу всьому, що потрібно регрессологу, з позиції езотерики і квантової психології. Ви станете, крім усього, хорошим психологом і справжнім живим талісманом для інших людей.
  • Крім того, заняття будуть насиченими, індивідуально і в змінних парах – будете нещадно натренувати один одного, змінюючись, підбирати "ключі" до різних партнерів, і віддаючи себе їм у своїх розкриттях. За курс ви розкриєте себе по десяткам своїх минулих втілень за різними гострим завданням, оздоровитеся, від потужного припливу життєвої сили заблищать очі (надовго, якщо не назавжди), а за час навчання вже почнете притягувати яскраві розклади подій свого життя.
  • Моя мета такого курсу навчання-зробити з вас хороших майстрів-регресологів-реінкарністів. Для кого-то це стане новою професією (запевняю вас, вона смачна, захоплююча і дуже прибуткова), а кому-то це задасть старт везучого життя. Справа в тому, що духовні Наставники дуже трепетно ставляться до обставлення сценаріїв життя своїх підопічних, особливо, якщо канал ченнелінга зміцнюється з кожним днем і стає постійним. Під час тренувань ви почнете відчувати, бачити і навіть отримувати інформацію від свого Наставника, а також від наставників кожного занурюваного, це відразу помітно підвищує вашу життєву складову.
  • На курсі в тренінгах будуть створюватися природні складні ситуації, вам треба буде їх проходити раз по раз, поки не відточите майстерність – інакше фахівцем-регресологом вам не стати. У курс буде увібрано все саме терпке, але смачне: досвід навчання в 4-х незалежних школах регресії, і мій особистий досвід в цьому напрямку. Буде все саме предметне і ефективне.
Продажник:
https://privatelink.de/?https://www.kvantonika.ru/

Угорі