Що нового?

Придбаний Навчання навичкам біолокації (Ірина Дудник)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 548 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 47.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
(навчання роботі з маятником)
дводенний тренінг
Відеозапис з додатковими матеріалами
Маятник є універсальним індикатором і може відповісти на багато питань. Чи не вистачить пальців на руках, якщо почати перераховувати в яких випадках може допомогти маятника.
На які питання ви зможете отримувати відповіді?
1. Здоров'я:
  • діагностувати себе;
  • виявляти приховані вогнища патології у вашому тілі;
  • визначати користь чи шкоду продуктів харчування, напоїв, ліків;
  • підбирати за допомогою маятника корисні для себе продукти харчування, напої;
  • діагностувати біополе людини, чакри, канали;
  • визначати першопричини своїх проблем зі здоров'ям і усувати їх;
  • Які енергоінформаційні причини заважають бути здоровим.
всі говорять про ауру, біополе, але мало хто може його діагностувати, зчитувати з нього інформацію.
2. Особисте життя:
  • сімейне життя: вибір супутника, Сумісність, його якості, причини ваших конфліктів і шляхи їх вирішення.
  • особисті якості характеру Мої або людини-як позитивні, так і негативні.
  • бізнес, навчання, робота, відносини і сумісність з колегами і т. д.
  • прийняття відповідальних рішень, інвестицій, покупок нерухомості, авто, акцій.
  • Визначення глибини і щирості почуттів: вас до людини і людини до вас.
  • якими талантами і здібностями ви наділені.
  • життєве призначення, вибір професії, які життєві уроки зараз проходите.
  • які здібності ви можете розвинути і які повинні розвинути.
  • визначення достовірності інформації, книги, людини (бреше він вам, або говорить правду).
3. Бізнес:
  • З ким укладати угоду, а з ким ні?
  • в який проект інвестувати гроші,а в який не варто?
  • Що принесе новий проект, поїздка?
  • брати на роботу цю людину, і який у нього буде ККД?
  • яка людина позитивно впливає на ваше просування, а який гальмує його?
  • якою справою вам займатися, якою професією, в якому місті, якій країні і т. д.?
  • навчитися дізнаватися свою сумісність з конкретними людьми і визначати варто з ними взаємодіяти чи ні?
і це далеко не повний перелік біолокаційних можливостей!
Також в процесі занять часто починають проявлятися приховані можливості організму.
Причому все відбувається природним чином, без насильства над психікою і енергетикою.
Багато людей помилково вважають, що досить взяти в руки маятник або його подобу і... робота "піде". Але практика показує, що подібні очікування не виправдовуються.
Тому обов'язково розглянемо причини нестабільної роботи маятника.
Внутрішні і зовнішні блоки, які заважають біолокаційної роботі.
Помилки при роботі з маятником. 2 "чарівних" принципу при роботі з маятником.
"Калібрування" роботи маятника.
Правила безпеки при роботі з маятником.
Як працювати з іншими людьми.
Отже, основні теми, з якими ми будемо працювати:
Місія життя: визначення відсотка благочестя в цьому житті, визначення кармічних завдань, постановка духовних цілей, які уроки я проходжу, яку карму я відпрацьовую і яку напрацьовую, визначення мого духовного потенціалу і духовного потенціалу оточуючих мене людей. Які люди крадуть моє благочестя, а які його підвищують.
Сім'я: родові програми батьків, які я відпрацьовую, як їх зняти. Які якості характеру в мені виховує супутник життя, чому я у нього вчуся. Які блоки, програми і стереотипи в мені заважають побудувати гармонійні відносини з протилежною статтю, а які необхідно розвивати.
Гроші: програми і блоки, що заважають залучати гроші.
Ваше призначення: вибір професії, які уроки в цьому втіленні ви проходите, які якості напрацьовуєте, Ваша місія на цій землі.
До речі, в процесі роботи з маятником часто починають проявлятися приховані можливості організму. Причому все відбувається природним чином, без насильства на психікою і енергетикою.
продажник:
https://privatelink.de/?http://irendnk.justclick.ru/biolocaz

Угорі