Що нового?

Набір учасників Навчання по створенню онлайн бізнесу на Etsy та виходу на стабільні 2000$+ на місяць (Максим Лакі)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 15000 ГРН
Учасників: 8 з 40
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 390 ГРН
20%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

На навчання по створенню онлайн бізнесу на Etsy та виходу на стабільні 2000$+ на місяць

Привіт!
На зв'язку Максим Лакі

Чудово, що ти налаштований прийняти важливе рішення і стати частиною моїх студентів, які успішно продають на Etsy та заробляють від $2000 щомісяця!
Заповнюй цю анкету, щоб забронювати місце на моєму авторському навчанні по відкриттю онлайн бізнесу на Etsy та почни стабільно заробляти у валюті продаючи товари українських постачальників на американський ринок !

НА ТЕБЕ ЧЕКАЄ:

• Покроковий готовий план по запуску товарного бізнесу на США.
  • Сильне ком'юніті по Etsy як для початківців так і підприємців, які підтримують один одного.
  • На наставництві даємо надійних і унікальних постачальників.
  • Повне розуміння вибору актуальних ніш, на яких можно заробляти від 50$ в день незалежно від сезонності.
  • Підтримка в чатах 24/7, щотижневі закриті зуми і твій персональний наставник з моєї команди, який відповідає на будь-яке запитання в чаті протягом 30 хвилин.
  • 10 модулів та 50+ уроків на зручній сертифікованій україньскій платформі.

Ця анкета — не просто формальність. Заповнення цієї анкети надає тобі можливість отримати місце на навчанні зі знижкою на кожен тариф

Після заповнення анкети моя команда зв'яжеться з тобою, щоб детальніше обговорити твій запит та створити для тебе персональну стратегію по створенню твого успішного бізнесу на Etsy та виходу на заробіток від 2000$!
Кількість місць на навчання обмежена, на 1 наставника в нас заплановано лише 20 учнів!

Моя команда зв'яжеться з тобою протягом кількох днів

Залишай свою заявку прямо зараз, щоб потрапити на навчання і зробити перший крок в напрямку власного онлайн бізнесу!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfC3KW5wcBrM7siCl6RSrqiJK6fW99h4CHnCwNuSiF6iRtDvA/viewform

Угорі