Що нового?

Набір учасників Навчання Симболон (Людмила Смирнова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4412 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 131.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
запрошую всіх бажаючих пройти навчання Симболон в групі і отримати прекрасний інструмент для відповіді на хвилюючі вас питання:

перспективи в особистих стосунках,
що чекати у фінансовій сфері,
чи буде успішним новий проект,
що чекає мене після переїзду в нове місце,
що робити в складній ситуації,
який вибір найкращий для вас.

Ми з вами здійснимо захоплюючу подорож у світ образів, знайомих вам з дитинства за міфами, казками, переказами.

У процесі навчання вам належить:

освоїти основні прийоми роботи з будь-якими картами і оракулами;
розрізняти Знаки (підказки) долі, чути свій внутрішній голос;
познайомитися з основами астрології, необхідними для роботи з колодою Сімболон;
навчитися шукати за допомогою колоди Симболон втрачені речі;
дізнатися особливості інтерпретацій карт в розкладі;
доторкнутися до символіки, зашифрований в символах Симболона,
із задоволенням виконувати завдання, перевірити свої знання на тестах і контрольних питаннях;
відкрити для себе світ таємниць, загадок;
отримати інструмент для додаткового заробітку.

Після закінчення курсу ви зможете самостійно працювати з колодою Симболон (symbolon). Ви освоїте основні навички і прийоми настройки і роботи з картами. Симболон стане вашим надійним порадником в будь-яких життєвих ситуаціях!

Тривалість навчання: 3 місяці.

Формат навчання змінився з минулих випусків!

Навчання буде проходити в Google клас. Система дуже проста для навчання. При необхідності Я дам точні інструкції користування їй.

На курсі навчання Ви отримаєте:
12 уроків із завданнями, тестами і перевірочними питаннями.
Більше 20 годин відео-матеріалів за значеннями карт з ілюстраціями, ключовими описами карт.
12 онлайн занять раз в тиждень в скайпі або в Zoom (програму виберемо разом, ту, що всім зручна).
Спілкування в чаті Телеграм-каналу з щоденними завданнями на опрацювання карт через символи, образи, персонажі.

По завершенні курсу, учням, які успішно склали підсумкову роботу-розклад для клієнта, видається сертифікат. Сертифікат видається тільки після того, як я відчую, почую, побачу, що ви дійсно (!) володієте оракулом Симболон.

Я гарантую результат тільки тим, хто присутній на заняттях регулярно!!! Практика 14 років викладання показала, що одиниці можуть самі включитися в потік і почати грамотно консультувати без провідника і наставника!

Вартість навчання: 12 000 рублів
https://privatelink.de/?https://vk.com/astro_symbols?w=wall-58577455_8508

Угорі