Що нового?

Придбаний Навчання системі мовних стратегій 2019 (Олександр Приходько)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1820 ГРН
Учасників: 0 з 138
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 13.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Мене звати Олександр Приходько. Я займаюся моделюванням корисних здібностей талановитих людей і на основі цих моделей створюю системи, які дозволяють людям незалежно від вроджених якостей здобувати здібності, які раніше були для них недоступні.
І зараз я хочу запросити вас на тренінг, завдяки якому ви отримаєте унікальну здатність, притаманну лише невеликій кількості людей-здатність керувати власним мисленням і мисленням інших людей за допомогою мови.

На цьому тренінгу ви на практиці освоїте кращі мовні стратегії, які існують на сьогоднішній день. Ви зможете руйнувати свої і чужі обмежують переконання, долати заперечення, легко протидіяти маніпуляціям, харизматично і переконливо говорити, створювати атмосферу довіри за допомогою мови, доносити свої ідеї, минаючи свідому частину розуму і багато іншого. А також за цей час неймовірно розширите гнучкість, широту і спритність свого мислення.

Все це дозволить вам легко вдосконалювати себе і багаторазово збільшувати свої можливості. А також досягати значних успіхів за рахунок вмілого харизматичного спілкування.

ваші результати після проходження курсу:

Ви говорите харизматично і оточуючі вас із задоволенням слухають. Красномовство і переконливість є вашою сильною рисою.

Ви легко створюєте атмосферу довіри за допомогою слів. Можете підтримати розмову навіть на теми, в яких погано розбираєтеся.

Ви легко руйнуєте будь-які маніпуляції. Для цього вам достатньо задати всього лише пару питань.

Ви можете гіпнотизувати людину своєю мовою. Давати приховані навіювання, які будуть виконані згодом.

Ви моментально можете поставити на місце хама або критика. Ви завжди знаєте, що сказати і робите це хльостко і елегантно.

як це змінить ваше життя:

Ми взаємодіємо один з одним здебільшого за допомогою слів. Слова мають магічну силу: словом можна поранити, словом можна окрилити. Після проходження курсу слово стане вашим сильним перевагою в світі спілкування.

https://privatelink.de/?https://my-life-design.com/newyear2019/

Угорі