Що нового?

Придбаний Навчися розуміти жінок! Загальна модель жіночої психіки (Денис Бурхаєв)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1802 ГРН
Учасників: 0 з 76
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 24.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Відеосемінар: "навчися розуміти жінок! Загальна модель жіночої психіки "
(для айтішників, для тих, хто виховувався мамкою, для тих, кому здається, що вони абсолютно не розуміють жінок і кого жінки постійно використовують)

Привіт, друзі!
26 і 27 жовтня 2013 р.був проведений мій семінар "навчися розуміти жінок".
Тоді він пройшов в очному форматі: в Москві збиралася група, ми знімали зал, і люди були присутні на семінарі очно. Тепер же я запланував онлайн-Захід.
Я бачу, що народ цією темою активно цікавиться. Крім того, мені продовжують надходити заявки на повторне проведення семінару, оскільки багато з тих чи інших причин просто не змогли на нього потрапити. Я розумію, що це дуже проблематично, особливо людям працюючим, приїжджати або прилітати на вихідні в Москву – є в цьому свої заморочки.
По-перше, треба відволікатися. А у вихідні хочеться просто посидіти вдома, відпочити після роботи. Необхідно підготуватися до поїздки, плюс додаткові витрати на квитки і, що саме проблематичне, потрібно вирішити питання з проживанням. Забронювати номер в готелі, розміститися в ній. А це додаткові трабли.

Це банально незручно.
Тому я подумав і вирішив-надалі подібні заходи будуть проходити онлайн, в інтерактивному режимі.

Які це дає можливості?
Мабуть, найпривабливішою є можливість брати участь в семінарі не виходячи з дому, влаштувавшись зручніше на своєму улюбленому дивані.
Це повноцінний дводенний курс - не урізана в порівнянні з очним тренінгом версія, а з повними теоретичними і практичними блоками.
Протягом семінару малював схеми на фліпчарті і, щоб було зрозуміло, коментував їх, паралельно відповідаючи на глядацькі запитання. Плюс під час трансляції показував спеціально заготовлені заздалегідь слайди.
У вас є унікальна можливість розібратися в тій життєвій ситуації, яка хвилює саме вас, з тією лише приємною різницею, що тепер нікуди не треба їхати.
Тепер не потрібно витрачати гроші на квитки і не потрібно морочитися бронюванням готелів. Навпаки, мій захід можна абсолютно спокійно пройти у виключно комфортних для себе умовах без відриву від навчання або виробництва.
Всім людям, які будуть брати участь в моєму семінарі, дані посилання на відеозапис даного заходу, на аудіо з моїми відповідями-коментарями і на додаткові пояснюють картинки по даній темі.

Автор: Денис Бурхаев

https://privatelink.de/?http://burkhan.ru/seminar

Угорі