На МК ти дізнаєшся: - єдино вірну концепцію блогу в Телеграм, яка дозволяє мені вже 5 років фігачити тут круті результати
- на чому в просуванні спотикаються 90% новачків
- офігенний спосіб наливу усвідомленої аудиторії по 10-15-20 рублів за передплатника, до якого не додумується 99,9% спеців Тг.
я доведу тобі, що заробляти в ТГ можна багато і БЕЗ напрягу
Розгойдав основний канал до 75к. зараз цифра менше, тому що канал міжнародний І, думаю, зрозуміло чому пульнули відписки
Я про * бал тут дохрена грошей. Просто через те, що жопа на місці не сиділа і любила тестувати різні гіпотези
.. запуски - це вічна горижопа, вигорання і чорнозем під очима
Мій найшвидший і найбільший запуск в ТГ на 4кк.
1 день. 1 посилання і 4 лепехи в кишені. Там навіть Програма курсу була не дописана. І все це в каналі на 1к передплатників при 300 переглядах на пост
... продавати без трансляції не можна
Я веду свої блоги у візку більше 5 років. За плечима більше 30 запусків і 4к + вдячних учнів з бабосами в кишені
... передплатники в ТГ по 70-80 ₽ - це норма...
Я знайшов спосіб наливу аудиторії в Tg, який дає цільових передплатників по 5-15 рублів, що в рази дешевше, ніж оф реклама або закуп в каналах
за 1,5 тижні ми знешкодимо основні проблеми монетизації в ТГ
Контент всьому голова
- як за допомогою контенту створити умови, за яких неможливо не любити тебе як автора?
- як завойовується лояльність передплатників в Телеграм?
- що впливає на охоплення в Телеграм? Як зберегти унікальні перегляди вище 30%, навіть на 5-річному каналі?
- Як оформлення каналу впливає на перегляди та продажі?
- Як я пишу тексти? Чому вони подобаються моїм бро і як повторити цей успіх?
- я розповім єдино вірну концепцію блогу в Телеграм
- Які помилки допустили інстапереселенці при веденні Телеграм-каналу? Чому у них не вийде тут закріпитися, якщо вони швидко не виправлять концепт
- рекламні пости в Телеграм
- боти телеграм від А до я. 2 типу ботів
- Які помилки я допустив і злив 500к/700к + рублів на розробку і розкрутку цих ботів
- якою мовою кодувати бота і де брати серваки
- яка адекватна вартість за розробку Телеграм-бота
Способи просування в Телеграм
Найшвидший спосіб аналізу Телеграм-каналу
Як відсіяти ботоводів
Як на * бувають адміни Телеграм-каналів
На чому спотикаються 90% новачків
На яких умовах купувати рекламу
Навчу бачити канали, де ком'юніті повністю випалено
Помилки інстапереселенців при просуванні
Реклама в каналах або офіційна реклама в Телеграм?
Запуски в Телеграм здорової людини
Інвайтинг: технічні моменти, контент, етапи воронки
Розсилка в ЛЗ: технічні моменти, етапи воронки
Розсилка в чати: технічні моменти, етапи воронки
Інфа гармата-бомба-ракета,
яка допоможе отримати купу цільового трафла і кайфувати найближчі років 5:
АХУ * ННИЙ НОВИЙ СПОСІБ НАЛИВУ АУДИТОРІЇ В ТГ.
(10-20 рублів за усвідомленого цільового передплатника)
Схема прогріву холодної аудиторії з Телеграм без переливу з інших джерел
обговоримо особливості прогрівів
Збір воронки в Тг. Підключення бота до Тг (як створити бота в Тг, підключити до сейл-боту, і налаштувати видачу матеріалу/статтю по кодовому слову)
Інструменти підвищення конверсії (дотиски, розсилки, дохідність воронки, переливи, автопродавець)
про що писати всередині статей.
а) 2 схеми проста (статті за кодовими словами) і складніше (те ж саме, але зібране в одну структуру з дотисками і розсилками)
Б) Схема написання статей - сходи Ханта, формула Джойнера, статті через сторітеллінг, місце пруфів у статтях
https://privatelink.de/?http://mk-molostof.ru/