Що нового?

Придбаний Навчіться жити легко і досягати цілей без боротьби. Гра в звички (Микита Маклахов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2721 ГРН
Учасників: 0 з 58
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 48.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
1)Сяду на дієту завтра, а зараз з'їм цю м'яку французьку булочку!
  1. кинути палити легко, я 100 разів кидав і знову збираюся
  2. вже 10 років вчу англійську, але в ньому занадто вже багато слів
  3. Пора на пробіжку? Хвилиночку, дайте тільки додивитися сон ...
  4. у мене купа шкідливих звичок, така вже моя друга натура!
Нове життя з Понеділка ніколи не починається. Після 6 вечора булочки в 3 рази смачніше. Вставати рано вранці не хочеться, а бігати лінь. Що тут поробиш?
Ви вибираєте не той підхід: або змушуєте і мучите себе, або робите ставку на мотивацію. Ні те, ні інше не працює. Дисципліна дратує, а мотивація випаровується через 2 дні.
Якщо ви хочете їхати далеко, а машина не заводиться, то для початку розберіться в причинах і навчитеся нею управляти. Та ж ситуація і зі звичками. Зрозумійте, за якими принципами працює мозок, і почніть діяти в злагоді з ними.
Гра заснована на знаннях нейрофізіології і моєму власному досвіді. Я легко перетворив на звички ранній підйом, правильне харчування, читання книг, вивчення англійської та спортивні тренування. А що ви додасте в своє життя?
Не чекайте мотивуючих девізів і жорстких експериментів, які зламають вас. Я пропоную принципово новий підхід до роботи зі звичками. Він ефективний тому, що враховує особливості мозку і людської психіки.
Ви отримаєте технологію управління будь-якими звичками і дізнаєтеся, як досягати цілей без зривів і насильства над собою. Спокійно, природно, з радістю. У вас з'явиться головне-розуміння правил.
Протягом гри ви гарантовано впровадите 3 потрібні вам звички. Маленькі кроки приведуть до великих результатів. Ви досягнете всього, чого хочете, тому що будь-яка велика мета складається з звичок.

Приблизно 10 років тому я почав цікавитися звичками здорового способу життя, експериментувати з харчуванням і режимом сну. Мені хотілося з'ясувати, де "стеля" у хорошого самопочуття. Після переїзду в Таїланд я заглибився в тему особистої ефективності і зрозумів, що і тут на чолі кута стоять звички.

З часом я зрозумів, наскільки велика сила маленьких щоденних кроків. Прості регулярні дії дійсно допомагають поліпшити якість життя і досягти будь-якої мети. Наприклад, щоранку я бігаю по пляжу 5 кілометрів, а це близько 43 марафонських дистанцій за рік. Пора на Ironman!

Зізнатися, на початку моя робота зі звичками йшла зі змінним успіхом. Я раз у раз зривався, звинувачував себе в слабкості, знову збирав силу волі в кулак і знову кидав на півдорозі. І так без кінця. Справа пішла на лад, коли я почав вивчати свою поведінку з точки зору вчених. Нейрофізіологія, психологія та інші науки, що вивчають діяльність нервової системи, багато прояснили.

Зараз в моїй таблиці обліку-43 щоденні звички, серед яких є і "екзотичні" на кшталт стояння на цвяхах, жонглювання і роботи над дикцією. Я продовжую вивчати методи управління поведінкою і постійно проводжу експерименти і челленжі. Таким чином я відчуваю на міцність і себе, і свою технологію, вдосконалюю її, додаючи нові ефективні прийоми.

https://privatelink.de/?https://willbedone.ru/game/?utm_source=blog&utm_medium=banner&utm_campaign=game

Угорі