Що нового?

Придбаний Навколо (зі)залежності (Поліна Гавердовська, Олександр Мухін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 552 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 47.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Ви отримаєте записи 8 вебінарів.

+ Бонус: вебінар "Як поміняти чоловіка і змінити дружину без наслідків: контрзалежність на пальцях". Незважаючи на легковажний заголовок, вебінар містить багато оглядового теоретичного матеріалу на тему співзалежності, залежності та роботи з ними.

Вебінари підходять усім, хто хоче позбутися залежності і співзалежності у відносинах.

теми вебінарів:
  1. Контрзалежність: за і проти. Історія терміна, феномен, динаміка стану, робота в психотерапії.
  2. любовний трикутник: три ракурси роботи. Поліна Гавердовська і Поліна Іевлева докладно розповідають, як працювати з кожною зі сторін любовного трикутника в терапії. По кроках.
  3. прихильність: так, ні, не знаю. Історія поняття, зв'язок понять" прихильність"," близькість "і"залежність". Робота в психотерапії.
  4. Мій хлопець/дівчина/батько Залежний( а): що робити?
  5. зрада: що ж тепер робити? Як вибратися з особистого і сімейного кризи? Що робити
  6. мій клієнт раптом виявився залежним - що робити? і чого не робити? Стратегії терапевта.
  7. Феномен особистих і міжперсональних кордонів в роботі з співзалежними клієнтами. Види кордонів. Підходи в роботі з кордонами. Важливі нюанси.
  8. особливості клієнт-терапевтичних відносин в роботі з залежними клієнтами. Стратегії терапевта.
ведучі вебінарів:
Поліна Гавердовська-психолог, супервізор, заснувала власну студію. Поліна регулярно проходить курси і семінари у фахівців по всьому світу, а також проводить тренінги та особисті консультації з гештальт-терапії, допомагаючи сотням людей.
Олександр Мухін-психолог, гештальт-терапевт, співробітник Центру соціально-психологічної адаптації та розвитку підлітків" Перехрестя " МГППУ, ведучий тренінгів для підлітків та навчальних семінарів для фахівців.
Поліна Іевлева-психолог, гештальт-терапевт, супервізор, автор курсів та інтенсивів з психології.
https://privatelink.de/?https://vk.com/gaverdovskaya_studio?z=photo-59995687_457240765%2Falbum-59995687_00%2Frev

Угорі