ви отримаєте: матеріали Онлайн-курсу-8 занять у записі
Для кого курс: для жінок, які бояться жити і дарувати життя
опис
- Страх-одна з головних причин, через яку не настає вагітність або відбувається викидень, те ж саме можна сказати і про невдалі спроби ЕКО. Якщо у вас не виходить стати мамою вже довгий час, то, швидше за все, у вас є хоча б один дуже сильний страх.
- на цьому курсі ми будемо розглядати природу страху, його глибокий сенс в нашому житті, механізми його впливу на нашу психіку.
- і головне, я навчу вас працювати зі своїми страхами, вчитися їх відстежувати і усвідомлювати, не боятися їх бачити. На кожному занятті ми будемо опрацьовувати і прибирати різними методами один зі страхів.
- особливе місце на курсі я відводжу темі грошей, їх нестачі, ролі чоловіка в забезпеченні сім'ї, внутрішньої позиції жінки "я сама", яка блокує підвищення заробітку чоловіка. Ми будемо розбирати функції грошей, їх енергетичний сенс, способи їх залучення.
- Страх змін. Зміни в моєму житті-фігура, вільний час, спосіб життя. Зміни в сім'ї-я не впораюся з дитиною, відносини з чоловіком, "віддавання" дитини бабусям. Зміна звичного кола спілкування. Страх відповідальності за нову людину.
- Страх безгрошів'я. На дитину треба дуже багато грошей. Грошей в сім'ї стане менше, тому що я перестану заробляти. Чоловік не впорається із забезпеченням сім'ї. У мене не буде кишенькових грошей і грошей на свої жіночі потреби. Мені доведеться принижуватися і просити гроші у чоловіка. Я втрачу кваліфікацію, мене звільнять і т. д. криза, яка тут дитина!
- Страх вагітності та пологів. Страх токсикозу і ускладнень. Страх хворої дитини. Страх смерті під час пологів. Страх фізичного болю. Страх втрати контролю. Страх безпорадності.
- перестати боятися стати мамою.
- прибрати основні страхи, пов'язані з вагітністю та пологами.
- побачити щасливу картинку свого майбутнього з малюком в руках.
- навчитися довіряти своєму чоловікові, відчути опору на нього і впевненість, що він впорається із забезпеченням зростаючої сім'ї.
- дізнатися секрет, як з легкістю просити гроші у чоловіка і отримувати їх.
- знайти джерела додаткового доходу під час вагітності та відпустки по догляду за дитиною.
- з упевненістю дивитися в завтрашній день, не помічаючи криз і зростаючого курсу валюти.
- набути впевненості в тому, що бути мамою – зовсім не небезпечно, а дуже здорово.
https://privatelink.de/?https://formulamaterinstva.ru/raspisanie/ne-boyus-zhit-i-stat-mamoy/