створення глобального бізнесу на Amazon простіше, ніж запуск локального інтернет-магазину! Шукаю цікаві ніші і створюю private labels. Я підприємець, який одного разу вирішив стати онлайн-підприємцем. Справа в тому, що в 2014 році я переїхав до Таїланду і став вести всі справи "віддалено". Вже тут я задумався про диверсифікацію ... Стало очевидно, що мати проекти тільки в одній країні — небезпечно. В ідеалі, продавати свої послуги на весь світ, не прив'язуватися до якоїсь конкретної країни і отримувати прибуток в "твердій" валюті-доларах або євро. Але як побудувати такий бізнес, не маючи ні стартового капіталу, ні подібного досвіду? Бізнес, який не вимагає ні складів, ні офісів і приносить прибуток в $. Мені пощастило познайомитися з Патріком мандрівником і онлайн-підприємцем з Канади, який, не маючи ні офісів, ні складів, подорожує і продає свої товари по всьому світу. Патрік розповів мені про те, як побудувати бізнес на Amazon.com і навіть частково проінвестував мій перший запуск.
Вже за перший місяць продажів ми повернули 75% інвестицій, а в другий місяць вийшли в плюс зараз я продаю на Amazon десятки продуктів (товари і книги) і 80% всіх завдань або автоматизував, або роблю чужими руками. Готовий поділитися своїм досвідом з вами!