"Зітри обмеження і живи за своїми правилами" - як вам мій слоган?)
Або: як застосовувати НЕЙРОГРАФІКУ в повсякденному житті.
Всім же цікаво?
Нейрографіка - це інструмент самодопомоги, супровід процесів-щоденних, особистих, робочих і навіть побутових (а адже саме з них складається шлях до якоїсь мети, яка раніше була мрією). Це рутина, якщо хочете, в хорошому сенсі.
Нейрографіка-це не щось абстрактне, на особливий день або випадок, чарівна таблетка, магія або чари. Це абсолютно конкретний і вивірений (якщо, ви, звичайно, навчилися нейрографике, а не намагалися її осягнути по відкритим вебінарам атиточноінструкторов) інструмент під рукою на кожен день по роботі з власним мозком, підсвідомістю. Метод, що дозволяє перекроювати і переписувати наші закостенілі програми на нові - поступово знімаючи (стираючи

Зараз модно займатися з психологом, бути в ресурсі-потоці-прийнятті, медитувати і тд. Але: 1) не у всіх є для цього можливість 2) не всім відразу підходять ці інструменти (мені складно всидіти на медитації і я прекрасно під них засинаю , але запросто можу малювати годину і довше) 3) потрібен супроводжуючий процесів (тренер, терапевт, коуч).
А нейрографіка дозволяє відучитися за вартістю приблизно 1-4 годин навіть не найдорожчого психотерапевта-коуча, і все: малюй, займайся самопізнанням, без свідків, екологічно і комфортно, в своєму темпі і в будь-який час. І я тут не применшую заслугу шанованих мозгоправов, я сама з ними працюю (щоб прискорити ефект і для різноманітності), але не завжди мала таку можливість, і тоді мене рятувала нейрографіка. Здорово рятувала. А зараз здорово допомагає.
В курсі 7 живих вебінарів з практичним застосуванням різних алгоритмів у всіх сферах життя:
- Квітка життя (здоров'я)
- Комунікації (відносини, оточення)
- Хочу грошей (Фінанси, благополуччя)
- Я-автор (саморозвиток, самореалізація)
- Зняття негативних установок (подолання страхів) (+БОНУС)
- Якість життя (стратегія на рік)
- Спіралі щастя (все, що особисто вам потрібно для щастя)
- Додаткові матеріали (і докладний гайд в кінці курсу)
- Бонусна сисіема навчання
- Вебінари "Нейромандалу бажань "і"Страх, я тебе бачу"
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/CVP0c3uIHY3/?utm_medium=copy_link