це дивовижна гра: подорож за своїми талантами і силою
Розклад зустрічей 2-5 січня
10:00-10:30
НейроПластика-відкриття сили героя.
ведучий Петро Барахтенко
10:30-12:00
Нейрографіка-подорож Героя за своїми дарами і талантами.
ведучий Павло Піскарьов
що буде на інтенсиві
Втілені майстри своєї справи, розкажуть і покажуть як бути успішним лідером свого життя.
мета інтенсиву Нейролідер
Основний екзистенціальної болем перебування в цьому світі для молодої людини є нездатність, невміння, а головне відсутність підстав якось себе назвати.
Найскладніша проблема для підлітків від 10 до 17 років-знайти точку опори, яка називається "точка ідентифікації". Це означає відповісти собі на питання " Хто я? Хто я на початку почав?"
Головними помічниками для підлітка в його становленні є батьки.
Щоб допомогти школяреві стати справжнім героєм, лідером, батькові доведеться вибудувати з ним особливу комунікацію. А також самому розкрити в собі потенціал Героя, ставши справжнім лідером – людиною, що має сміливість і ресурс йти своїм унікальним шляхом, тим самим показавши приклад своїй дитині. Який вже майже і не дитина.
Сайт продажу:
Розклад зустрічей 2-5 січня
10:00-10:30
НейроПластика-відкриття сили героя.
ведучий Петро Барахтенко
10:30-12:00
Нейрографіка-подорож Героя за своїми дарами і талантами.
ведучий Павло Піскарьов
що буде на інтенсиві
- 4 дні малювання і тілесних практик
- Розвиток мислення
- активізація уяви
- формування образу себе
- практики ресурсних станів
- стратегія творчості
- Розвиток соціального та емоційного інтелекту
- цікаве, пізнавальне спілкування
Втілені майстри своєї справи, розкажуть і покажуть як бути успішним лідером свого життя.
мета інтенсиву Нейролідер
Основний екзистенціальної болем перебування в цьому світі для молодої людини є нездатність, невміння, а головне відсутність підстав якось себе назвати.
Найскладніша проблема для підлітків від 10 до 17 років-знайти точку опори, яка називається "точка ідентифікації". Це означає відповісти собі на питання " Хто я? Хто я на початку почав?"
Головними помічниками для підлітка в його становленні є батьки.
Щоб допомогти школяреві стати справжнім героєм, лідером, батькові доведеться вибудувати з ним особливу комунікацію. А також самому розкрити в собі потенціал Героя, ставши справжнім лідером – людиною, що має сміливість і ресурс йти своїм унікальним шляхом, тим самим показавши приклад своїй дитині. Який вже майже і не дитина.
Сайт продажу:
https://privatelink.de/?https://event.neurograff.com/neurolider