що таке "Нейрокоректор переконань"
1. Унікальна техніка зміни себе для ледачих
Так, ви не помилилися! Робити нічого не потрібно! Просто слухаєте аудіо запис звуків природи, в яких зашифровані 80 афірмацій і ваше життя змінюється!
2. Авторський метод
Нейрокоректор переконань, унікальна техніка психолога, кандидата наук, автора 18 книг Олександра Свіяш.
всі афірмації написані Олександром, зашифровані і" заховані " в аудіо, щоб їх розпізнавало тільки несвідоме. Вам залишається тільки слухати найніжніші звуки природи
3. Працюючий метод
Сотні відгуків і вдячних слухачів, це правда працює!
чому це працює?
- 1-обмежувальні переконання
Ми всі заручники тих обмежуючих переконань, які нам "подарував" соціум, батьки, власний сумний досвід!
Наше несвідоме з дитинства чуло фрази: "Губу закатай", "всі мужики однакові","гроші на деревах не ростуть"!
Поки ви вірите в ці установки-які б ви не докладали зусиль все буде даватися насилу! Але варто опрацювати свої переконання і життя змінюється легко і швидко в кращу сторону
- 2-без опору
Проблема в тому, що намагаючись усвідомлено змінювати старі переконання ми відчуваємо опір! Ми в них просто не віримо!
Олександр Свіяш придумав унікальний спосіб обдурити свідомість. Ви просто не чуєте афірмації, але ваше несвідоме їх розпізнає в зашифрованому аудіо нейрокорректора!
І нові переконання без насильства і опору стають вашим другим Я!
Чули про 25 кадрі? Це аналог 25 кардра, тільки в аудіоформаті
- 3-без дисципліни
Щоб поміняти стару установку на нову необхідні тисячі повторень, але мало хто згоден ходити і місяцями повторювати "гроші приходять до мене легко"! А ось Слухати приємне аудіо годинами може кожен! Для зміни Старої установки на нову вам необхідно прослухати 150 годин Нейрокоректора, але це можна робити в будь-який час-поки миєте посуд, їдете в машині, укладаєте дитини! Крім того, це дійсно приємно і розслабляє
1. Я люблю продавати те, що мені подобається!
- Я отримую величезне задоволення від процесу продажу!
- Продажі-це місце, де я можу проявити себе як творча особистість!
- Мене захоплює процес, коли я можу продати іншій людині те, що їй потрібно, навіть якщо це новий товар або послуга для людини!
- Я можу продати все, що завгодно!
- Я в захваті від своєї майстерності продажів!
- Я починаю задуману справу легко і з задоволенням!
- Я працюю з радістю!
- Я народився для продажу! Я в захваті від своїх здібностей до продажу!
- Я народився для продажу! Я Майстер продажів! Я можу навчити будь-кого, як потрібно продавати!
- Я легко і радісно виходжу на спілкування з людьми! Люди вдячні мені за допомогу у виборі покупки!
- Будь-які заперечення приводять мене в захват! Вони допомагають мені знайти новий шлях до душі Покупця! Я граючи знаходжу доводи для того, щоб переконати його в необхідності зробити покупку!
- Я підготовлений до будь-якої ситуації! З будь-якої ситуації я знаходжу найкращий вихід!
- Я-обдарована людина! Мій талант-здатність продавати все, що мені подобається!
- Моя робота допомагає мені покращувати стосунки з людьми!
- Я покращую життя людей, допомагаючи їм придбати те, що їм потрібно! Я допомагаю людям! Я позбавляю людей від проблем з прийняттям рішень, що їм купити!
- Я люблю свою роботу! Я в захваті від своєї роботи!
- Я знаходжу все нові і нові можливості в поліпшенні своєї роботи! Моя майстерність продажів швидко зростає!
- Я легко навчаю потрібних мені людей мистецтву продажів! Я готую собі гідну зміну!
- Я-працівник мистецтва! Продажі-це мистецтво, і я весь час вдосконалюю свою майстерність!
- Я легко спілкуюся зі знайомими і новими людьми! Я вдосконалюю свою майстерність спілкування!
- Моє майстерність продажів поліпшується з кожним днем! Я насолоджуюся своєю роботою!
- У мене завжди є що сказати людям! Я граючись знаходжу доводи, щоб переконати іншу людину зробити потрібний мені вибір!
- Кожну відмову прийняти мою пропозицію я сприймаю як привід підвищувати свою майстерність! Моє майстерність продажів зростає з кожним днем!
- Я в захваті від своєї роботи! Моя робота є джерело натхнення для мене!
- Я-ентузіаст своєї справи!
- Я легко і швидко вчуся всьому новому!
- Моя робота дає мені бажані доходи! Мої доходи збільшуються з кожним днем!
- Моє призначення-допомагати людям робити покупки! Я із захопленням виконую своє призначення!
- Я легко і радісно знаходжу способи допомогти моїм партнерам стати майстрами продажів і презентацій! Мене оточують успішні люди!
- Я легко знаходжу людей, які підтримують мене в моїй роботі! Я працюю в команді талановитих і захоплених людей! У мене чудова команда!
- Я легко залучаю в свою команду людей, які підтримають мене в моєму бізнесі! Разом ми досягнемо величезних успіхів! Талановиті в сфері продажів люди притягуються до мене!
- Я-Лідер продажів! Я-Майстер продажів! Я-організатор продажів! Я захоплюю людей своєю справою, і вони із захопленням довіряють мені!
- Всі мої цілі реалізуються! Досягнувши однієї мети, я відразу ставлю наступну і досягаю її! Я впевнений у своїх здібностях! У мене величезні здібності! Моє майстерність продажів зростає з кожним днем!
- Я в захваті від своєї майстерності продажів! Я отримую натхнення в продажах! Я-джерело енергії і впевненості для оточуючих людей!
- Я допомагаю знайомим і незнайомим людям набути впевненості і отримати стабільне джерело доходів! Я несу людям радість і впевненість у майбутньому! Я роблю добру і корисну справу!
- Я з радістю спілкуюся з людьми! Я легко знаходжу аргументи, щоб розвіяти їхні сумніви! Мене тягне до людей!
- Моє майстерність продажів зростає з кожним днем!
- Моя здатність спілкуватися і переконувати людей ростуть з кожним днем! Я пишаюся собою! Я живу в радості!
- Я-геніальний маркетолог!
- Я-геніальний бізнесмен!
- Я результативний!
- Я організований!
- Я-Майстер Продажів!
- Я-щаслива і радісна, багата і успішна, здорова і життєрадісна людина!
- Я люблю і я любимо-тут і зараз!
https://privatelink.de/?https://psymarket.ru/catalog/audionastroi/ya_master_prodazh/