Що нового?

Придбаний Нейрокоректор переконань "я Майстер продажів" (Олександр Свіяш)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 364 ГРН
Учасників: 0 з 7
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 54.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

що таке "Нейрокоректор переконань"

1. Унікальна техніка зміни себе для ледачих
Так, ви не помилилися! Робити нічого не потрібно! Просто слухаєте аудіо запис звуків природи, в яких зашифровані 80 афірмацій і ваше життя змінюється!

2. Авторський метод
Нейрокоректор переконань, унікальна техніка психолога, кандидата наук, автора 18 книг Олександра Свіяш.
всі афірмації написані Олександром, зашифровані і" заховані " в аудіо, щоб їх розпізнавало тільки несвідоме. Вам залишається тільки слухати найніжніші звуки природи

3. Працюючий метод
Сотні відгуків і вдячних слухачів, це правда працює!

чому це працює?

- 1-обмежувальні переконання
Ми всі заручники тих обмежуючих переконань, які нам "подарував" соціум, батьки, власний сумний досвід!

Наше несвідоме з дитинства чуло фрази: "Губу закатай", "всі мужики однакові","гроші на деревах не ростуть"!
Поки ви вірите в ці установки-які б ви не докладали зусиль все буде даватися насилу! Але варто опрацювати свої переконання і життя змінюється легко і швидко в кращу сторону

- 2-без опору
Проблема в тому, що намагаючись усвідомлено змінювати старі переконання ми відчуваємо опір! Ми в них просто не віримо!

Олександр Свіяш придумав унікальний спосіб обдурити свідомість. Ви просто не чуєте афірмації, але ваше несвідоме їх розпізнає в зашифрованому аудіо нейрокорректора!
І нові переконання без насильства і опору стають вашим другим Я!
Чули про 25 кадрі? Це аналог 25 кардра, тільки в аудіоформаті

- 3-без дисципліни
Щоб поміняти стару установку на нову необхідні тисячі повторень, але мало хто згоден ходити і місяцями повторювати "гроші приходять до мене легко"! А ось Слухати приємне аудіо годинами може кожен! Для зміни Старої установки на нову вам необхідно прослухати 150 годин Нейрокоректора, але це можна робити в будь-який час-поки миєте посуд, їдете в машині, укладаєте дитини! Крім того, це дійсно приємно і розслабляє

1. Я люблю продавати те, що мені подобається!
  1. Я отримую величезне задоволення від процесу продажу!
  2. Продажі-це місце, де я можу проявити себе як творча особистість!
  3. Мене захоплює процес, коли я можу продати іншій людині те, що їй потрібно, навіть якщо це новий товар або послуга для людини!
  4. Я можу продати все, що завгодно!
  5. Я в захваті від своєї майстерності продажів!
  6. Я починаю задуману справу легко і з задоволенням!
  7. Я працюю з радістю!
  8. Я народився для продажу! Я в захваті від своїх здібностей до продажу!
10.Мої продажі допомагають мені спілкуватися з людьми! Спілкування приносить мені величезне задоволення!
  1. Я народився для продажу! Я Майстер продажів! Я можу навчити будь-кого, як потрібно продавати!
  2. Я легко і радісно виходжу на спілкування з людьми! Люди вдячні мені за допомогу у виборі покупки!
  3. Будь-які заперечення приводять мене в захват! Вони допомагають мені знайти новий шлях до душі Покупця! Я граючи знаходжу доводи для того, щоб переконати його в необхідності зробити покупку!
  4. Я підготовлений до будь-якої ситуації! З будь-якої ситуації я знаходжу найкращий вихід!
  5. Я-обдарована людина! Мій талант-здатність продавати все, що мені подобається!
  6. Моя робота допомагає мені покращувати стосунки з людьми!
  7. Я покращую життя людей, допомагаючи їм придбати те, що їм потрібно! Я допомагаю людям! Я позбавляю людей від проблем з прийняттям рішень, що їм купити!
  8. Я люблю свою роботу! Я в захваті від своєї роботи!
  9. Я знаходжу все нові і нові можливості в поліпшенні своєї роботи! Моя майстерність продажів швидко зростає!
  10. Я легко навчаю потрібних мені людей мистецтву продажів! Я готую собі гідну зміну!
  11. Я-працівник мистецтва! Продажі-це мистецтво, і я весь час вдосконалюю свою майстерність!
  12. Я легко спілкуюся зі знайомими і новими людьми! Я вдосконалюю свою майстерність спілкування!
  13. Моє майстерність продажів поліпшується з кожним днем! Я насолоджуюся своєю роботою!
  14. У мене завжди є що сказати людям! Я граючись знаходжу доводи, щоб переконати іншу людину зробити потрібний мені вибір!
  15. Кожну відмову прийняти мою пропозицію я сприймаю як привід підвищувати свою майстерність! Моє майстерність продажів зростає з кожним днем!
  16. Я в захваті від своєї роботи! Моя робота є джерело натхнення для мене!
  17. Я-ентузіаст своєї справи!
  18. Я легко і швидко вчуся всьому новому!
  19. Моя робота дає мені бажані доходи! Мої доходи збільшуються з кожним днем!
  20. Моє призначення-допомагати людям робити покупки! Я із захопленням виконую своє призначення!
  21. Я легко і радісно знаходжу способи допомогти моїм партнерам стати майстрами продажів і презентацій! Мене оточують успішні люди!
  22. Я легко знаходжу людей, які підтримують мене в моїй роботі! Я працюю в команді талановитих і захоплених людей! У мене чудова команда!
  23. Я легко залучаю в свою команду людей, які підтримають мене в моєму бізнесі! Разом ми досягнемо величезних успіхів! Талановиті в сфері продажів люди притягуються до мене!
  24. Я-Лідер продажів! Я-Майстер продажів! Я-організатор продажів! Я захоплюю людей своєю справою, і вони із захопленням довіряють мені!
  25. Всі мої цілі реалізуються! Досягнувши однієї мети, я відразу ставлю наступну і досягаю її! Я впевнений у своїх здібностях! У мене величезні здібності! Моє майстерність продажів зростає з кожним днем!
  26. Я в захваті від своєї майстерності продажів! Я отримую натхнення в продажах! Я-джерело енергії і впевненості для оточуючих людей!
  27. Я допомагаю знайомим і незнайомим людям набути впевненості і отримати стабільне джерело доходів! Я несу людям радість і впевненість у майбутньому! Я роблю добру і корисну справу!
  28. Я з радістю спілкуюся з людьми! Я легко знаходжу аргументи, щоб розвіяти їхні сумніви! Мене тягне до людей!
  29. Моє майстерність продажів зростає з кожним днем!
  30. Моя здатність спілкуватися і переконувати людей ростуть з кожним днем! Я пишаюся собою! Я живу в радості!
  31. Я-геніальний маркетолог!
  32. Я-геніальний бізнесмен!
  33. Я результативний!
  34. Я організований!
  35. Я-Майстер Продажів!
  36. Я-щаслива і радісна, багата і успішна, здорова і життєрадісна людина!
  37. Я люблю і я любимо-тут і зараз!
https://privatelink.de/?https://psymarket.ru/catalog/audionastroi/ya_master_prodazh/

Угорі