Що нового?

Придбаний Нелюбимий Татко та інші чоловіки. Як прийняти свої образи і змінити відносини (Едгард Зайцев)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 405 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 42.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

3-годинний запис вебінару + медитацію "прийняття образ на тата" + бонус: музика серця"я люблю тебе"

що буде в записі вебінару?
Відповіді на найпоширеніші питання про стосунки з чоловіками:
  • чому я не можу вийти заміж?
  • чому весь час вибираю "не тих чоловіків"?
  • чому відносини в родині не ладяться?
  • чому зникло бажання і секс з чоловіком не приносить задоволення?
  • чому чоловік не цінує мене і не дарує подарунки?
  • чому для чоловіків я немов об'єкт для сексу, а серйозних намірів немає?
психотерапевти знають, що в більшості випадків, коли у жінки не ладиться життя з чоловіками, причини треба шукати в стосунках з татом.

Навіть якщо" в моєму житті тата немає", все одно він є – у вашій свідомості і несвідомому. Живе в тих словах, які вам про нього говорили. У тих почуттях, які ви собі заборонили. У тих роздумах і питаннях, які були в глибокому дитинстві і які ви забули.

тата живуть в серцях дочок. І наповнюють їх:
  • бажанням, силою, енергією творчості і дії.
  • або образою, злістю, гіркотою, болем, сльозами.
а якщо немає ніяких образ?
Значить вони заховані так глибоко, що ви заборонили собі навіть думати про них! Про це говорить мій практичний досвід психотерапевта і сотні клієнток, які приходили "без образ", а йшли, витираючи сльози полегшення.

на вебінарі ми поговорили про всі аспекти впливу тата на дітей:
  • комплекси, які формує в нас батько;
  • Страхи, які батько виховує;
  • звички, які Батько закладає;
  • подарунки, якими батько нагороджує;
  • Сила, якою батько наповнює.
яку користь Ви отримаєте?
Після теорії і відповідей на питання ви пройдете велику психотерапевтичну практику. Це медитація, яка триває 1 годину 20 хвилин і вона входить в запис вебінару.
Окремий файл з медитацією" прийняття образ на тата " входить в комплект і ви можете проводити її самостійно в міру необхідності.
Прийняття образ-це глибоке усвідомлення тих моментів, які спотворюють ваші відносини з чоловіками і можливість скорегувати свої життєві сценарії.

Вам знадобляться лише навушники, ручка та пара аркушів паперу. Приготуйте ще носові хусточки! Процес дуже глибокий і дає потужний ефект – можуть пролитися всі невиплакані сльози і прожиті всі самі гіркі емоції.
Але практика вибудувана таким чином, що до її завершення ви відчуєте легкість, енергійність і свою силу. І вам залишиться тільки жити-поживати, та спостерігати як трансформуються ваші відносини з чоловіками. Адже кінцева мета вебінару-допомогти вам змінити ставлення чоловіків, не змінюючи самій собі.

який бонус Ви отримуєте?
Це фоновий супровід, простіше кажучи, - музика. Музика серця"Я тебе люблю". Ви можете слухати її вдома, в машині, в навушниках, залишаючись наодинці з самою собою. У всі моменти, коли хочеться насолодитися і відчути любов, прийняття, вдячність і радість. Добре її слухати і після медитативних практик – ви відчуєте радість і насолоду життям і самою собою.
https://privatelink.de/?https://edgardzaitsev.com/product/zapis-vebinara-ne-lyubimyj-papochka-i-drugie-muzhchiny-kak-prinyat-svoi-obidy-i-izmenit-otnosheniya/

Угорі