Що нового?

Придбаний Немовля без підгузників (Ніна Табакова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 200 ГРН
Учасників: 0 з 21
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 9.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

немовля без підгузників. Навчальний посібник з природного батьківства та природної гігієни.

Крім Книги і. Бауер про висаджування діток з'явилася у продажу і вже завоювала статус бестселера дуже практична книга "немовля без підгузників" Н. Табакової

Пройшли часи, коли будь-яка інформація про висаджуванні і можливості обійтися без "памперсів" викликала тільки суперечки. Все більше мам замислюються про те, чи так необхідні дитині одноразові підгузники в якості постійних. Ті, хто спробував висаджувати малюка, розуміють, що ця проста гігієнічна процедура дає непрості результати. Звичайна дія, спрямована на природні потреби, зміцнює зв'язок мами з дитиною, робить її більш чуйною і розуміє, налаштовує її на біоритми малюка. Висаджування стає способом краще зрозуміти свою дитину, легше налаштуватися на його потреби.

У цій книзі ви знайдете не просто пояснення, "як і чому потрібно висаджувати". У ній зібрані міфи і чутки про висаджування, страхи і всілякі питання. Максимально докладно дані інструкції: як можна висаджувати малюка в різних умовах, їм потрібно запастися вдома, як вийти погуляти на вулицю, що робити в складних випадках. Пояснення забезпечені ілюстраціями та фотографіями.

Книга розрахована не тільки на новачків, але і на досвідчених мам, які стикаються з труднощами в процесі і вчаться їх долати.

Марія Чехова, Білорусь.

Хочу поділитися своїм враження про книгу Ніни Табакової"немовля без підгузників".

Часто читаю на форумах що багато батьків розчаровуються від висаджування. Мені здається, це від того що вони "ідеалізують" ідею висаджування налаштовуючись тільки на 100% успіху. Гучні заголовки-почніть висаджувати і забудете про памперси, прання та ін подібні статті в Інтернеті хочуть заманити читачів спробувати і описують в основному як все легко і добре. Я помітила що ті, хто почали висаджувати вже народжених малюків часто в зв'язку з життєвими обставинами: у кого то малюк з чутливою шкірою, у кого-то фінансові труднощі, хтось просто вирішив перевірити, що це таке-висаджуються краще в тому плані, що не чекають 100% результату і ідеальної картинки, описаної в книгах. У них немає "очікувань" від висаджування. У той час як ті, хто планували і готувалися заздалегідь висаджуватися і жити без памперсів і калюж, очікують відповідності з тим, як це повинно бути. У нас все обов'язково буде, і буде ось так, як пишуть. А в підсумку дітки всі різні, немає жодного однакового досвіду, у кожного своя історія. І ось тут-то і виникають питання і відчуття, що тебе обдурили: нам обіцяли так, а все по-іншому. Що писали дітки просяться, а мій дме мовчки, уві сні суха пауза, а у нас суцільний потік.

Книга Ніни дуже хороша в цьому плані. Та й у всіх теж. Спрямована якраз не на те, щоб заманити і описати як все здорово. А на те, що робити якщо не виходить і як все організувати що б було мах продуктивно. Описує типові помилки ,на що звернути увагу, як спростити побут, чого очікувати від дитини того чи іншого віку. Наприклад, теми "вчимося не писати на маму"," зони не можна-можна " мають на увазі що обписи будуть, але їх можна правильно мінімізувати і незабаром звести до нуля.

Чим менше ми очікуємо від людини, події, дії тим більше ми радіємо результатам і менше переживаємо якщо щось йде не за планом. Книга якраз готує до того що труднощі і невдачі будуть, але все можна вирішити і, якщо ви готові спробувати, то в програші не залишитеся ні ви ні ваш малюк.Досвід природної гігієни безцінний як для діток так і для батьків.Вчить дитинку з народження розуміти свої потреби, управляти своїм тілом. Покращує саму атмосферу в сім'ї, максимально зближуючи батька і малюка.

Немає нічого прекраснішого ніжної" дихаючої "голої попки немовляти" без обгортки " з підгузників.

Лілія Гасимова, Україна

Добрий день, Ніна! Щиро дякую Вам за вагомий внесок у тему природної гігієни малюків! Наш Макар відмінно висаджувався рівно до того моменту, як я по дурній впевненості, що він вже готовий, вирішила садити його на горщик в 5-6 місяців, коли впевнено навчився сидіти і став повзати. У підсумку, отримала відмови від горщика і від висаджування без горщика. Тільки до прочитання вашої книги, я не розуміла, чому отримала таку реакцію. Всі калюжі були на підлозі. Я навіть здалася на 3-4 тижні, перестала висаджувати. Потім знову почала, вже без горщика. В цілому, непогано. Вночі висаджувалися з грудьми над тазиком тільки перші 3-4 місяці, після категоричний крик, тому від нічних висаджувань відмовилася повністю, спали голенькими, вранці прання. А зараз в рік і місяць прокидаємося зазвичай сухими, вдень висаджуємося добре, на горщик іноді, поки не дуже йому він до душі! Ще раз дякую вам і бажаю творчих успіхів!!!!

Олена Четоркина, Росія, Митищі.

Хочу поділитися своєю думкою про книгу Ніни Табакової"немовля без підгузників".

Почну з того, що спроби висаджування у мене були, коли Златка була ще зовсім крихіткою пару місяців від роду. Мої батьки висаджували мою молодшу сестру, і я це прекрасно пам'ятаю. Та й мені вони теж говорили висаджуй Златку над тазиком. Але ось як? Папа наполягав на тому, що потрібно викликати умовний рефлекс: тримаєш, говориш чарівні Піс-Піс-Піс і процес пішов.Чесно зізнаюся, мені якось претило викликати рефлекс подібно собаці Павлова. А мама говорила:"просто береш і висаджуєш". Але на ділі все виявилося не так вже й просто. А оскільки інформації в інтернеті було вкрай мало з цього питання, а часу ще менше, щоб її шукати, я кинула цю справу, так і не почавши толком, однак, вирішивши про себе, що повернуся до цього питання, коли Злата буде вже впевнено сидіти. Адже тоді, мені здавалося, що висаджування це від слова сидіти, але це не зовсім так. Якраз в книзі про це йдеться, що правильніше було вживати щодо цієї дії англійський термін eliminated communication, що можна перекласти як туалетне взаємодія.

Тому коли Златці було вже 10 місяців, я натрапила на один з проектів в краундфандінгу по виданню про висаджування Ніни Табакової. І не замислююся, підтримала його, адже натомість мені вислали книгу. Тепер уже другий тиждень поспіль не випускаю її і застосовую поради на практиці. І що треба відзначити досить успішно. Що я маю на увазі під словом, успіх-це не кількість підгузників, це не вміння самостійно ходити в туалет, Ні, я не про це. Я говорю про слово успіх, маючи на увазі взаєморозуміння з моєю донькою. Мені стало простіше зрозуміти її сигнали, для мене вона виросла як особистість. ДО РЕЧІ, витрата підгузників трохи збільшився. Ось тут хто читає мій відгук, може посміхнутися про себе: Хороша природна гігієна. Але в книзі і не закликають повністю відмовитися від даного атрибута. А пояснити чому ж витрата памперсів збільшився, можу дуже просто, одягаємо ми їх для підстраховки, тобто на прогулянки і на ніч. І раніше на весь день вистачало 3-4 штук, тобто моє золото пріло в тому, що напрудило, а тепер мені перед нею соромно, ні,зовсім не за той час, коли вона пріла. А за те, що як правило вона подає мені сигнал, але вночі я не можу себе підняти, щоб висадити її. А вона за ці пару тижнів вже звикла відчувати себе жінкою, і щоб" там " було теж комфортно. Тому вночі ми збільшили витрату.

Хочеться сказати, величезне спасибі за таку чудову книгу, Ніні Табакової. Впевнена, навіть якщо зі Златкою, ми запізненням застосовуємо дану систему, то молодшим пощастить більше.

Анастасія Лопатіна

Ось і прочитала я книгу"немовля без підгузника". Книга сподобалася, багато цінної інформації. Читала з великим задоволенням, не дивлячись на те, що не мало вже знала. Привернуло в книзі те, що автор розповідає і свій особистий не категоричний підхід до висаджування. Це для мене дуже важливо, так як не люблю категоричний підхід до батьківства. Знайшла в книзі цікаву інформацію про зони висаджування, про висаджування в слінгу, історії мам,практикуючих метод природної гігієни. Загалом книжку рекомендую як початківцям висаджувати своїх малюків, так і тим,хто вже давно практикує.

Євгенія Кропальова

Прийшла до мене книга" немовля без підгузників " Ніни Табакової. Я багато вже знала, але словами описати для інших не могла. У книзі є малюнки, як тримати малюків, рекомендації та особливості для початківців висаджування в різному віці: від новонароджених до "старше року". Приклади відповідей "любителям давати поради" для мене теж цікавий розділ, так як не завжди вчасно відповідь знаходиться. Загалом-багато практичних порад.

А для тих хто в темі, в написанні книги брали участь Ольга Плескань і Марина Озерова.

Загалом, я дуже рада, що підтримала проект видання цієї книги і рада, що вона у мене є.
https://privatelink.de/?https://www.chitai-gorod.ru/catalog/book/984650/

Угорі