Що нового?

Придбаний [[Neo Люди] самодіагностика здоров'я на тонкому плані (Володимир Бронніков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 945 ГРН
Учасників: 0 з 16
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 61.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
цей інтенсив для вас, якщо ви:
  • хворієте все частіше і отримуєте все більш складні схеми лікування з побічними ефектами, хочете знайти безпечне лікування.
  • відчуваєте, що" все болячки від нервів " і хочете працювати не тільки з тілом, але і загальним станом, підвищити життєвий тонус і заспокоїться.
  • не опускаєте руки і шукаєте способи позбутися від аутоімунного захворювання, ДЦП, діабету, інвалідності по зору та ін.
  • працюєте з людьми і часто замислюєтеся про більш точну діагностику і універсальних техніках допомоги, також безпечних для вашої енергії.
  • шукаєте ключі до самовідновлення або хочете навчитися запускати процеси зцілення в інших людях.
як це працює:
  1. працюючи з енергетикою, ми прокачуємо прямі і зворотні Енерго-інформаційні зв'язки в організмі між мозком і всіма тканинами, органами.
  2. далі працюємо з проектом здоров'я, абстрактно-логічними схемами — налаштовуємо організм на ідеальний стан спочатку енергетично, а потім це переходить у фізику.
  3. коли всі енергоканали і зв'язки між мозком і системами організму потужні і закладений проект здоров'я, починається перебудова з патології на норму-самовідновлення організму!
освоєння методу дозволить вам:
  • жити без ліків. скоротити або закінчити прийом ліків (в т.ч. гормональних препаратів), жити без нездужань, хронічної втоми, апатії.
  • забути про головний біль. Отримати навик знімати головні болі, скачки тиску, мігрені, тяжкість і спазми без мед.препаратів, через корекцію біополя.
  • відновитися. Швидко відновитися після травми (перелом, розтягнення, операція і т.д.) або загального захворювання.
  • зміцнити імунітет. В рази посилити свої імунну, серцево-судинну, травну, сечостатеву і центральну нервову системи.
  • сказати "ні" залежностям. Без складної терапії і зайвих зусиль позбутися шкідливих звичок (в тому числі неправильне харчування).
  • допомагати близьким. Діагностувати себе та інших за вашим бажанням і необхідності, вирішувати проблеми зі здоров'ям близьких.
програма інтенсиву:
Частина 1.
  • Енерго-інформаційні причини і наслідки порушень у здоров'ї;
  • Порядок і принципи діагностики Енерго-інформаційних структур людини;
  • розбираємо способи робити діагностику і корекцію, якщо бачення ще немає.
Частина 2.
  • Швидка допомога в критичних ситуаціях: базові техніки;
  • Як прислухатися до свого організму, розуміти його і посилювати, не допускаючи захворювань.
  • способи швидкого відновлення здоров'я при хронічних, тривалих захворюваннях;
https://privatelink.de/?https://school.neoludi.ru/intensiv-vision

Угорі