Якщо ви знайдете 15 хвилин в день для турботи про своє серце, то це "нове покрокове керівництво, допоможе вам захистити серце від вікових змін і своєчасно попередити появу проблем..."
Від: Видавництво Неоглорі
Якщо ви хочете:
- позбутися проблем, пов'язаних з серцево-судинною системою;
- перестати відчувати страх або дискомфорт через різні симптоми, які отруюють ваше життя і лякають близьких людей;
- або просто захистити своє серце від вікових змін і своєчасно попередити появу проблем...
перш за все, цей покроковий посібник не схожий на будь-які матеріали про здоров'я серця, з якими ви коли-небудь стикалися. У ньому немає теорії-тільки протестовані на практиці терапевтичні вправи китайської медицини, які працюють сьогодні ще більш ефективно, ніж сотні років тому. І вони прості в освоєнні.
Саме тому ви відразу ж зрозумієте (і швидше за все захопитеся) простотою цієї чудової системи вправ, яка допомогла мільйонам чоловіків і жінок, таких же як і ви, позбутися від проблем, пов'язаних з серцево-судинною системою... виділяючи на це всього 15 хвилин в день. Тому що це щось більше, ніж просто вправи для здоров'я серця.
Розумієте, ви можете використовувати цю систему вправ для профілактики будь-яких вікових захворювань та уповільнення процесів старіння. Тому що вона:
Саме тому ви відразу ж зрозумієте (і швидше за все захопитеся) простотою цієї чудової системи вправ, яка допомогла мільйонам чоловіків і жінок, таких же як і ви, позбутися від проблем, пов'язаних з серцево-судинною системою... виділяючи на це всього 15 хвилин в день. Тому що це щось більше, ніж просто вправи для здоров'я серця.
Розумієте, ви можете використовувати цю систему вправ для профілактики будь-яких вікових захворювань та уповільнення процесів старіння. Тому що вона:
- тому що вона не тільки допоможе зберегти ваше серце сильним, ваш мозок швидким, ваш зір гострим ...
- але і додати більше здорових, щасливих років до Вашого життя.
перш за все, цей покроковий посібник не схожий на будь-які матеріали про здоров'я серця, з якими ви коли-небудь стикалися. У ньому немає теорії-тільки протестовані на практиці терапевтичні вправи китайської медицини, які працюють сьогодні ще більш ефективно, ніж сотні років тому. І вони прості в освоєнні.
- тому що вона не тільки допоможе зберегти ваше серце сильним, ваш мозок швидким, ваш зір гострим ...
- але і додати більше здорових, щасливих років до Вашого життя.
Покрокове керівництво для домашнього навчання " гімнастика для серця і внутрішніх органів. 12 вправ даоінь для чудового здоров'я в будь-якому віці" підготовлено фахівцями Пекінського університету спорту...під керівництвом професора Чжана Гуанде в 2012 році (на замовлення Всекитайської асоціації оздоровчого цигун) на основі класичних вправ даоінь традиційної китайської медицини.
За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я серцево-судинні захворювання є основною причиною смерті в усьому світі: ні з якої іншої причини щорічно не вмирає стільки людей, скільки від серцево-судинних захворювань. Так що не дивно, що профілактика серцево-судинних захворювань є однією з пріоритетних завдань китайського охорони здоров'я.
- У повний комплект покрокового керівництва входять книга, 3 відеомодуля і музика для занять на окремому диску.
- У книзі представлена вся необхідна теорія для правильного розуміння, вивчення і практики вправ, а також методичні вказівки і практичні рекомендації для виконання комплексів вправ в положенні стоячи і положенні сидячи.
- на відео представлено докладний покрокове керівництво по вивченню вправ, а також програми "повторюйте за мною" для виконання комплексу в положенні стоячи і положенні сидячи.
- на диску з музикою для занять представлені також мнемонічні інструкції, які стануть вашим помічником і персональним тренером при навчанні. Тому що вони будуть підказувати послідовність ваших дій в кожній вправі.
https://privatelink.de/?https://lp.neoglory.ru/heartcare-vid1/