Що нового?

Придбаний [Неоглорі] Омолоджуюча Гімнастика Імператора Цянь Місяць. Тариф "цифрова версія програми"

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 735 ГРН
Учасників: 0 з 21
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 36.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
у пошуках методів збереження здоров'я люди все частіше звертаються до яншен – традиційного китайського мистецтва пестованія життя. Тому що...
на відміну від традиційної китайської медицини, де без хорошого лікаря не обійтися, методи яншен дозволяють самостійно вирішувати багато проблем зі здоров'ям і
попереджати появу більшості хронічних захворювань.

Але якщо візитною карткою китайської медицини можна назвати акупунктуру – лікування голками, то візитна картка яншен – це вправи. Незважаючи на те, що вправ яншен досить багато і кожне з них по-своєму ефективно, підібрати для себе
оптимальний комплекс вправ не так просто, як може здатися на перший погляд.
Саме тому такі програми омолодження і збереження здоров'я, як вправи Цянь Луна цінуються на вагу золота тими людьми, хто серйозно задумався про якість свого життя в старшому і літньому віці і приступив до пошуку ефективних методів для вирішення цього завдання.

Розроблені кращими лікарями свого часу для імператора Цянь Луна, ці вправи відображають еталонний підхід китайської медицини до збереження здоров'я і омолодження основних органів і систем людського організму.Локи2
Іншими словами, це той випадок, коли простота і складність ідеально збалансовані – простіше вже не можна, так як постраждає ефективність практики, а складніше немає сенсу, так як основне завдання вирішене.

Чим запам'ятався Цянь Лун нащадкам? Чому він такий популярний в сучасному Китаї?
Так, він був успішним правителем, але цікавий звичайним людям не цим. А своїм активним довголіттям. Він правив 59 років. Встиг застати четверте покоління своїх онуків.

Захоплювався каліграфією, поезією, був знавцем і цінителем чаю.

До глибокої старості особисто відвідував найвіддаленіші провінції, що вимагало відмінного здоров'я, адже це десятки днів шляху...

Саме тому дослідники вважають, що
  • правильний спосіб життя (він обов'язково робив "сто кроків" після вечері навколо свого улюбленого дерева, дотримувався правил шичень, був помірний в їжі і задоволеннях)
  • і унікальна омолоджуюча гімнастика дозволили йому зберегти ясний розум і здорове тіло до глибокої старості, вести активне життя і керувати країною.
саме тому омолоджуюча гімнастика Цянь місяць отримує сьогодні друге народження. Адже сучасна людина може дозволити собі вести практично таке ж життя, як імператор давнини.

Для цього йому і потрібно заздалегідь подумати про збереження здоров'я, щоб навіть в похилому віці бути активним членом суспільства, отримувати радість від життя і насолоджуватися мудрістю і гармонією старості.

Адже ніхто не хоче завчасно ставати старезним і немічним, що викликає лише жалість і співчуття людиною.

Ви отримаєте
  • повне покрокове керівництво по вивченню вправ гімнастики Цянь місяць
  • Програма "повторюйте за мною"
  • Музика для занять
  • Навчально-методичний посібник (112 сторінок)
  • спеціальний подарунок-Відеотренінг"як швидко відновити кровообіг в ногах"
https://privatelink.de/?https://lp.neoglory.ru/qlkursb/

Угорі