Що нового?

Набір учасників [[Nerografika] Нейро графіка і сакральна геометрія "спіралі". Тариф Платина (Тетяна Алпатова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4633 ГРН
Учасників: 0 з 18
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 267.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

ви отримаєте: Матеріали тренінгу 15 занять ( із записами всіх уроків) + запис 3 групові коуч-сесії зі зворотним зв'язком і відповідями на питання
спіралі - це сила, яку ми можемо використовувати для посилення або ослаблення енергії простору, в залежності від ситуації
  • піднімаємо дохід. Працюючи зі спіралями, ми можемо збільшити зростання доходів і зменшити витрати. Ми можемо запрограмувати розвиток бізнесу або кар'єри і зменшення перешкод на шляху.
  • покращуємо здоров'я. Прибираємо хвороба, підсилюємо здоров'я. Спіраль-знак енергії і родючості, так як наші ДНК закручені по спіралі. Знак "інь-янь" теж спіральний.
  • залучаємо любов. Підсилюємо увагу, любов, турботу. Стаємо привабливіше і сексуальніше. Знаходимо призначення і розкриваємо потенціал. Знаходимо єдність з усім Всесвітом
короткий опис:
  • спіралі допоможуть вашому життю піти в потрібне русло. Вони служать своєрідною лійкою, яка притягує втілення ваших бажань. Кожен виток поступово "розкручує" ваші бажання, дозволяючи позитивній силі думки посилюватися. Якщо ви чогось дуже сильно хочете і шукаєте шляхи втілення задуманого, то варто опанувати цим ефективним інструментом Всесвіту.
  • багато мудрих людей співвідносять символ спіралі зі знаменитим кільцем Соломона, на якому був напис "Все пройде, і це теж пройде". Символ спіралі і означає циклічність, зміни, і повернення на круги своя. Все повторюється, але в трохи зміненому вигляді, проходячи через схожі точки, але завжди на новому рівні.
  • спіралі будуть пов'язувати вас із Всесвітом і дарувати почуття причетності до величезної творить силі цього світу. Вони допоможуть сконцентруватися на конкретному бажанні і досягати цілей.
  • за допомогою цього інструменту ви будете підживлювати вагу свого бажання для Всесвіту. Воно буде розвиватися, нарощуючи свою спіраль.
  1. збирають спіралі. Концентрація енергії
  2. спіралі розсіюють або збільшують. З їх допомогою ви зможете збільшити кількість будь-якої енергії і сфери життя
  3. будуємо золоту спіраль. Матеріалізація бажаного в житті. Ряд Фібоначчі
  4. спіраль "Інь-Янь". Гармонізація будь-якої сфери життя
  5. спіраль Архімеда. 2 види спіралей.
  6. багатство. Працюємо на збільшення грошового потоку
  7. Баланс "брати-давати"
  8. повернення частин своєї душі
  9. відносини"Я + він(А)"
  10. творчість. Розкриття внутрішнього потенціалу
  11. спіраль досягнень
  12. Гармонізація здоров'я
  13. спіраль на нейродреві
  14. Подвійна спіраль Інь-Янь
  15. потрійна спіраль. Оберіг. Символ єдності тіла, розуму і духу
https://privatelink.de/?http://nerografika.ru/spiraliskidka?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=dlya_menya_samoe_strashnoe_eto_bol_rodnogo_cheloveka&utm_term=2021-02-26

Угорі