цей розклад Універсальний - як аналітичний, так і предсказательный.
ЙОГО МОЖНА ВИКОРИСТОВУВАТИ ЗАВЖДИ.
Цей розклад хороший як для з'ясування глобальних, планетарних проблем, також і для дрібних побутових питань.
Він підходить тоді, коли є конкретне питання, і ідеальний, коли клієнт мовчить і не хоче вам розповісти про те, що йому потрібно дізнатися.
Розклад розповість вам про ситуацію навіть тоді, коли вам незрозуміло як правильно сформулювати питання, щоб її прояснити.
За допомогою кельтського хреста ви зможете визначити, чим все закінчиться і отримати пораду як правильно вчинити, щоб отримати бажане.
які можливості розклад дасть особисто вам?
ЙОГО МОЖНА ВИКОРИСТОВУВАТИ ЗАВЖДИ.
Цей розклад хороший як для з'ясування глобальних, планетарних проблем, також і для дрібних побутових питань.
Він підходить тоді, коли є конкретне питання, і ідеальний, коли клієнт мовчить і не хоче вам розповісти про те, що йому потрібно дізнатися.
- Які причини виникнення даної ситуації?
- Як вийти з ситуації, що склалася?
- Що мені зробити, щоб змінити ситуацію?
- Що чекає мене в любовних справах?
- коли настане успіх в моєму житті?
- хто мене може зрадити або вже зрадив?
- які думки у близьких мені людей щодо мене?
- Як підуть мої справи, якщо Я здійсню задумане?
- Кого мені вибрати? (про партнерство в бізнесі або в любові)
- Чи настануть зміни в моєму житті і як скоро?
Розклад розповість вам про ситуацію навіть тоді, коли вам незрозуміло як правильно сформулювати питання, щоб її прояснити.
За допомогою кельтського хреста ви зможете визначити, чим все закінчиться і отримати пораду як правильно вчинити, щоб отримати бажане.
які можливості розклад дасть особисто вам?
- ви дізнаєтеся історію шляху людини по старшим Арканам Таро
- на практичних прикладах побачите застосування розкладу і його інтерпретацію в питаннях особистих взаємин, фінансової ситуації і ситуації на роботі
- побачите які карти в розкладі вказують на кармічну ситуацію
- вивчіть подвійний Кельтський хрест-інструмент, що дозволяє одночасно проаналізувати дві сторони ситуації, людини або події
- Навчіться трьом способам корекції розкладу"Кельтський хрест"
- зможете зрозуміти як формується подія, а також чому і як можна коригувати ситуації
- отримайте практичні приклади застосування розкладу і його інтерпретацію в питаннях про особисті відносини, роботі і фінансах
- зможете самостійно прочитати розклад для Вас і ваших клієнтів
- Комплекс розкладів Кельського Хреста
- подвійний Кельський хрест
- корекції розкладу Кельський хрест
Тривалість - більше 5 годин
https://privatelink.de/?http://sub.nesoakademie.ru/kkrest