15, 22 та 29 Вересня 2020 року
27 перевірених ритуалів для підвищення доходів, налагодження стосунків у сім'ї та зміцнення здоров'я майстер-клас "як ікони допоможуть жити в достатку"
15 Вересня 2020 року-майстер-клас"як ікони допоможуть жити в достатку"
Можна все життя важко працювати, так і не досягнувши добробуту. Коли немає впливових родичів або великої спадщини, щоб заробляти великі гроші особистого ресурсу буває недостатньо.
Тому на першому майстер-класі Ви дізнаєтеся, як заручитися підтримкою вищих Сил і притягнути в своє життя нові більш вигідні можливості заробітку
Здоров'я-одна з найважливіших цінностей у житті. Якщо здоров'я слабке і людина постійно страждає від болю, його життя важко назвати повноцінним. Але навіть це можна виправити за допомогою сили ікон.
Ритуали, які ви освоїте на другому майстер-класі, допоможуть повернути здоров'я, зміцнити організм, повернути молодість і сили, а також — захиститися від псування, пристріту та інших руйнівних програм.
Фінанси і здоров'я це без сумніву важливі сфери життя. Але найглибшу радість і щастя здатні принести не гроші, а дружна і міцна сім'я.
Третій майстер-клас присвячений побудові гармонійних відносин і створення щасливої родини.
27 перевірених ритуалів для підвищення доходів, налагодження стосунків у сім'ї та зміцнення здоров'я майстер-клас "як ікони допоможуть жити в достатку"
15 Вересня 2020 року-майстер-клас"як ікони допоможуть жити в достатку"
Можна все життя важко працювати, так і не досягнувши добробуту. Коли немає впливових родичів або великої спадщини, щоб заробляти великі гроші особистого ресурсу буває недостатньо.
Тому на першому майстер-класі Ви дізнаєтеся, як заручитися підтримкою вищих Сил і притягнути в своє життя нові більш вигідні можливості заробітку
- Ритуал для співналаштування з іконами і ритуал відкриття ікон
- Ритуал з іконою на зняття потреби
- Ритуал на створення"нерозмінний рубль"
- змова"на будинок, на достаток"
- Ритуал з підковою"на повноту будинку "Ритуал"щоб гроші до рук прилипали"
- Обряд "зміцнення роду на достаток і запас"
- Обряд виготовлення "Заговореного клаптика"
- спеціальна техніка для підприємців і власників бізнесу.
Здоров'я-одна з найважливіших цінностей у житті. Якщо здоров'я слабке і людина постійно страждає від болю, його життя важко назвати повноцінним. Але навіть це можна виправити за допомогою сили ікон.
Ритуали, які ви освоїте на другому майстер-класі, допоможуть повернути здоров'я, зміцнити організм, повернути молодість і сили, а також — захиститися від псування, пристріту та інших руйнівних програм.
- обряди на омолодження "і" вмивання обличчя на младость " з використанням ікон Діви Марії, Пресвятої Богородиці
- Обряд "на зцілення від головних болів"
- Ритуал на зцілення захворювань рук з іконою "Троєручиця"
- вичитка на зцілення захворювань ніг на"Почаївську ікону Божої Матері"
- Ритуал на ікону "Невипивана чаша" від алкоголізму
- молитви і наклепи при неврозах і депресії з використанням ікони "Душеспасителька"
- Секретна практика
Фінанси і здоров'я це без сумніву важливі сфери життя. Але найглибшу радість і щастя здатні принести не гроші, а дружна і міцна сім'я.
Третій майстер-клас присвячений побудові гармонійних відносин і створення щасливої родини.
- Обряд " на жіноче щастя
- Обряд " на гарячу любов "з іконою Пресвятої Богородиці"Казанської"
- Ритуал "вдало видати дочку заміж"
- Ритуал "Мир в сім'ї"
- Обряд на здоров'я і благополуччя з іконою"Милующая"
- захисний змову"на благополуччя будинку"
- Ритуал"на злого начальника"
- Обряд"на вдалу кар'єру"
- Обряд скріплення союзу з Архангелами
- шепотіння і змови при пошуку роботи
- захист на ікону
https://privatelink.de/?https://lp.nesoacademie.com/202-ikoni-sell