Що нового?

Придбаний [[NeSoAkademie] Швидка допомога на Таро (Софія Вюрстлін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5148 ГРН
Учасників: 0 з 90
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 59.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Що вам дасть майстер-клас?
Ви зможете:
  • Почати швидко рухатися до поставлених цілей
  • Без страху і ризику провалів приймати важливі рішення
  • Створювати гармонійні відносини
  • Поліпшити своє фінансове становище
  • Вирішити проблеми зі здоров'ям
  • "Розплутати" найскладніші ситуації повсякденному житті

Програма майстер-класу:
Майстер-клас складається з 4-х уроків, на кожному з яких будуть представлені авторські техніки і практики швидкого застосування Таро в різних життєвих ситуаціях. Я розповім вам про алгоритми і принципи роботи, які протягом багатьох років успішно практикую зі своїми клієнтами.
ТАРО

Урок 1
Я дам вам детальну інформацію про те, коли і куди можна застосувати якусь карту таким чином, щоб її енергія змогла наділити вас необхідною силою і якостями для успішного вирішення питання. Це буде не просто набір знань про карти, а гарантовано робочі алгоритми підбору саме того, що необхідно особисто вам. Наприклад, ситуація з іспитами може бути різна-щось не довчив, заважає страх, не в ладах з викладачем...

На першому занятті я розповім вам про техніках швидкої допомоги Таро в таких питаннях, як:
  • Дороги
  • Іспити
  • Співбесіди
  • Переговори
  • Суди
  • Будь-яка взаємодія з соціумом (РОБОТА, БІЗНЕС та ін.)
Урок 2
На другому занятті ми розберемо тему відносин. Я поділюся з Вами техніками і практиками роботи з картами Таро, спрямованими на поліпшення і гармонізацію взаємин у всіх сферах Вашого життя:
  • З дітьми
  • З партнером
  • З батьками і свекрами
  • З друзями
· З начальством
* З недоброзичливцями

Урок 3
Третє заняття буде цілком присвячено питанням здоров'я. Карти Таро працюють не тільки на психологічному і архетипному рівнях. Кожна з них містить певну енергетику. І я розповім вам, як використовувати Таро для того, щоб швидко "розрядити" ситуації:
  • Якщо трапився якийсь збій в організмі
  • Стався травмуючий випадок
  • Щоб операція пройшла успішно
  • Мучать тривожні стани, безсоння
  • Турбують страхи або почуття апатії
  • Нестабільний психоемоційний стан
Урок 4
Четверте заняття-це ВІП-урок. Тут ми розберемо ексклюзивні ситуації, що стосуються як взаємин, так і питання, пов'язані з фінансовим благополуччям. Я розповім вам, як енергія карт Таро може допомогти у випадках, коли, наприклад чоловік "загуляв" або утворилися несподівані складності з грошима. Ви отримаєте робочі техніки розкладу карт Таро в потрібних місцях так, щоб їх енергія працювала вам на благо.

Важливо!
ВІП-урок придбати окремо не можна, оскільки без знання базових алгоритмів роботи ці практики працювати не будуть.

https://privatelink.de/?https://lp.nesoacademie.com/336-tarot-sell?utm_source=social&utm_medium=vk&utm_campaign=s336

Угорі