Що нового?

Придбаний New level PRO. Пакет Мінімальний (Діана Джалалова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1456 ГРН
Учасників: 0 з 17
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 89.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

про що цей курс?
Ми були створені творцем за образом і подобою. А значить ми були створені творити. Одне з наших призначень на землі-це творчість.
Прошу не плутайте з мистецтвом. Творити-це робити будь-яку дію від серця, вкладаючи душу. Можна бездарно малювати картини і геніально будувати бізнес. Творити можна таблиці в Ексель, смачний обід і порядок в домі. Я творю своє життя, не просто пливу за течією, а створюю красиві візерунки своєї дійсності. І буду вчити вас творити на новому курсі new level pro.

ви давно мене просили продовження New Level
Я всі ці роки навіть не думала про нього. Але зараз розумію, що сама виросла за цей час і мені знову захотілося вам віддати все те, що дізналася сама. З достатку, бо не можу не ділитися. Ідея прийшла спонтанно, як порив. Так, як завжди приходить, коли я роблю крутий проект. Так що другого ступеня бути!

це буде красиво, глибоко. тільки на глибину. Тільки в творчість. Але тримаю по колишньому дуже щільним зміст. Концентрація нових інструментів зашкалює. Будемо вплітати концепцію нової реальності у ваші будні. Наша планета змінюється, рухаються тектонічні плити колишнього суспільства і ми з вами підемо разом в нову еру. Сміливо впорхнем свіжим ковтком в Новий Світ.

Для кого цей курс?
Цей курс Тільки для тих, хто хоче до вищої ліги. Тому беру на нього тільки після першого New Level. Там вся база, без знання цих законів і навичок на Pro робити нічого.

для тих, хто хоче навчити майстерності життя
Чому варто вчитися?
Ми там будемо вчитися творити. Творити свою реальність. Бути справжнім майстром, вчитися помічати, читати смисли і найголовніше їх створювати.
Так вміє жити не більше 1% населення, тому натовпу туди не чекаю. Чекаю тих, хто готовий бачити нюанси і готовий до прориву. Готовий перетворити свою жити в мистецтво і вийти на космічну швидкість.

що чекає вас на курсі?
  • зрозуміла система зростання свідомості і особистості з проживанням кожного з рівнів
  • розвиток інтуїції
  • ми будемо працювати з навиком співналаштовування з всесвіту
  • ми будемо ростити енергооб'єм (читаємо відповідний пост нижче)
  • ми виростимо в собі дорослих і перестанемо шукати опору зовні
  • ми навчимося бути авторами і творцями своєї реальності
  • ми дізнаємося чому залежить фон життя і навчимося ним керувати
  • ми будемо працювати з тонкою матерією і вібраціями
Мінімальний пакет
3960 ₽
  • доступ до закритого чату учасників
  • Доступ до майстер-Майнд
  • Доступ до всіх матеріалів курсу
https://privatelink.de/?https://dianadjalalova.getcourse.ru/new_level2

Угорі