Що нового?

Придбаний [newyorkfitspo] тазове дно. Потік 28.11.2022 (Вікторія Боровська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2537 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 94.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
яким буде ваше життя, якщо ігнорувати тіло?
Жінки схильні замовчувати проблеми зі здоров'ям. Наслідки маскуються, причини не лікуються. Але якщо болить поперек, не худне живіт або не ростуть сідниці – це не просто так. Причини часто пов'язані з неспроможністю м'язів тазового дна.
  • Пропали відчуття близькості
  • нетримання при чханні
  • живіт ніяк не худне
  • проблеми з поставою
  • росте кісточка великого пальця
  • болі в крижах і попереку
  • стирчать ребра і лопатки
  • постійне здуття і газоутворення
які результати ви отримаєте
1 поліпшення фігури
Підтягнутий живіт, який більше не потрібно втягувати, ліквідація діастазу і "будиночка" на животі, зменшення гіперлордозу і поліпшення постави в цілому, позбавлення від набряків на обличчі і тілі.

2 зміцнення здоров'я
Налагоджений кровообіг в області тазу, підвищення лібідо, яскравості оргазмів і збільшення природної інтимної "мастила", нормалізація травлення, стабільний стілець, зменшення геморою і варикозу.

3 позбавлення від болю
Місячні будуть менш болючими, ви забудете про нетриманні при чханні і стрибках, піде напруга і біль в шиї, колінах, тазостегнових, поперек стане міцною і здоровою.

4 підвищення результатів
Пробудіть всі м'язи і поліпшите функціональність і усвідомленість тіла, зробите руху в побуті і на тренуваннях безпечними і ефективними.

вас чекає не просто гарна фігура і підтягнутий живіт, ви зміните якість життя!
У новому марафоні я врахувала весь накопичений досвід і навчання з моменту виходу першої програми — більше уваги до дрібниць і технік для включення глибоких м'язів живота, діафрагми, мобільності тазостегнових суглобів, активації сідничних м'язів, поліпшення постави і стану внутрішньої поверхні стегна.

Я готова навчити вас працювати з тілом на новому рівні. Приєднуйтесь!

https://privatelink.de/?https://newyorkfitspo.ru/mtd/marafon/?utm_source=VK&utm_medium=content&gcpc=885fd#!/tab/436097749-1

Угорі