Що нового?

Придбаний [newyorkfitspo] тазове дно. Реновація (Вікторія Боровська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 699 ГРН
Учасників: 0 з 30
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 24.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 4904

Марафон " тазове дно. Реновація " - авторський підхід і система, яку я створювала і оновлювала більше 2 років!​

Дати проведення марафону: з 29 червня по 30 Липня.
29 червня старт
Тренування, харчування, теорія, прямі ефіри, супровід тренера, чіткий план дій на кожен день.
4 тижні практики
Короткі тренування з різними акцентами на кожен день, щоб встигати слідувати програмі без пропусків.
30 хвилин на день

Перший свій марафон по тазовому дну я провела 2,5 роки тому. Після нього був створений курс, який сумарно пройшло більше 12 000 жінок. Я ніколи не бачила стільки позитивних результатів! Дівчата різного віку-всі ділилися історіями успіху і тек, як змінилися їх тіла і життя.

Ці 2 роки я не топталася на місці, впиваючись класними "До-Після", я продовжувала вчитися. І тепер я готова піднятися на щабель вище! Я оголошую РЕСТАРТ тазового дна!

"Тазове дно. Реновація " — системні тренування для живота, спини, сідниць-тому що все це впливає на здоров'я тазового дна. Розширена теорія з новітніми даними, підтвердженими наукою. Неврологічні вправи і робота зі шрамами після КС і багато іншого!

У Новий марафон я включила все найефективніше, щоб всього за 30 хвилин в день, Ваше життя почало змінюватися на краще. Приєднуйтесь!
http://newyorkfitspo.ru/td/marafon/?utm_source=inst-main&utm_medium=inst-main&utm_campaign=tdmarafon&utm_content=stories-link

Угорі