основна ідея курсу – як чар... як сказати темряві - "тьма, пішла ти на... ти не владна наді мною". Коли нам страшно, коли виникає дитяче бажання схлопнуться, стиснутися, забитися в кут або під диван, як переляканий кіт... окей, може не фізично, але психологічно ми так робимо... ми сутулимося, стискаємося, а це якраз прямо протилежно тому, що треба зробити. Зараз потрібно боротися за свої цілі, ідеали, йти в бік зростання і розвитку.
"Нитка Аріадни" - це нитка, що веде з лабіринту, з глухого кута фізичного, психологічного, духовного, ментального.
для мене 2 ключових" навіщо " я роблю цей майстер-клас
1. Нагадати всім, що у нас є методи, що ми живемо в метафізичному, пустотному світі... порожнечу неможливо вбити, порожнечі неможливо нашкодити... у нас божественна природа.
По суті, якщо ви не визнаєте порожнечу речей, то вся метафізика множиться на нуль.
А якщо ви визнаєте, що все текуче, що все подібно сну, що всі ми є світло, всі ми є простір, то тоді немає місця пітьмі... тьма може бути в кімнаті, тьма може бути в новинах, але немає місця пітьмі в серці. З серця, з енерго-каналів темряву треба виганяти. І це перша ідея майстер-класу"Нитка Аріадни"
2. Мені цікаво подивитися, хто згоден з вищесказаним, хто зі мною на одній хвилі, хто готовий рухатися далі разом.
за основу курсу Я взяв каркас з 9 пунктів, 9 способів, які допомагають вийти з глухого кута. Вам не обов'язково застосовувати їх усі. Досить 1-2, які будуть синхронні з вашою ситуацією.
На кожен з цих пунктів Я дам метафізичні інструменти, на якісь феншуй, на якісь ци мень, або бацзи або ци мень для Феншуй, деякі пункти будуть містити кілька технік.
Тривалість майстер-класу буде 3-4 години, а може і більше.
На кожен з цих пунктів Я дам метафізичні інструменти, на якісь феншуй, на якісь ци мень, або бацзи або ци мень для Феншуй, деякі пункти будуть містити кілька технік.
- збільшити свій рівень енергії. Для цього спочатку вибратися з негативних значень енергії, тому що, коли ми в мінусі, всі техніки або множаться на нуль, або прискорюють падіння.
- Навики. Це можуть бути нові навички або старі добрі робочі методи, які ми закинули.
- Поставити собі "морквину ззаду". Одного разу я захопився відповіддю на питання - "що змушує успішних і багатих рухатися далі?"Відповідь була - "тінь бідності". Це один з методів, який не дозволяє закиснути в болотце комфорту ))
- ресурси . Як знайти психологічні, фінансові, людські ресурси. Де в своїй карті бацзи знайти "низько висять фрукти"
- ментори, наставники, провідник і. розповім, як активізувати енергію менторів і наставників. Не завжди це безболісно, але завжди цінно.
- Контроль емоцій. Робота нашого розуму, свідомості робити наші думки реальністю. А робота наша-контролювати свої думки.
- Який канал комунікації буде у вас працювати.
- Зміна стратегій.
- Як приймати кращі рішення
Тривалість майстер-класу буде 3-4 години, а може і більше.
https://privatelink.de/?https://vladimirkniga.com/ariadne/