Що нового?

Набір учасників Нитка Аріадни: як вийти з глухого кута (Володимир Захаров)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 0 з 75
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 25.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

основна ідея курсу – як чар... як сказати темряві - "тьма, пішла ти на... ти не владна наді мною". Коли нам страшно, коли виникає дитяче бажання схлопнуться, стиснутися, забитися в кут або під диван, як переляканий кіт... окей, може не фізично, але психологічно ми так робимо... ми сутулимося, стискаємося, а це якраз прямо протилежно тому, що треба зробити. Зараз потрібно боротися за свої цілі, ідеали, йти в бік зростання і розвитку.

"Нитка Аріадни" - це нитка, що веде з лабіринту, з глухого кута фізичного, психологічного, духовного, ментального.

для мене 2 ключових" навіщо " я роблю цей майстер-клас
1. Нагадати всім, що у нас є методи, що ми живемо в метафізичному, пустотному світі... порожнечу неможливо вбити, порожнечі неможливо нашкодити... у нас божественна природа.

По суті, якщо ви не визнаєте порожнечу речей, то вся метафізика множиться на нуль.

А якщо ви визнаєте, що все текуче, що все подібно сну, що всі ми є світло, всі ми є простір, то тоді немає місця пітьмі... тьма може бути в кімнаті, тьма може бути в новинах, але немає місця пітьмі в серці. З серця, з енерго-каналів темряву треба виганяти. І це перша ідея майстер-класу"Нитка Аріадни"

2. Мені цікаво подивитися, хто згоден з вищесказаним, хто зі мною на одній хвилі, хто готовий рухатися далі разом.

за основу курсу Я взяв каркас з 9 пунктів, 9 способів, які допомагають вийти з глухого кута. Вам не обов'язково застосовувати їх усі. Досить 1-2, які будуть синхронні з вашою ситуацією.

На кожен з цих пунктів Я дам метафізичні інструменти, на якісь феншуй, на якісь ци мень, або бацзи або ци мень для Феншуй, деякі пункти будуть містити кілька технік.

1. збільшити свій рівень енергії. Для цього спочатку вибратися з негативних значень енергії, тому що, коли ми в мінусі, всі техніки або множаться на нуль, або прискорюють падіння.
  2. Навики. Це можуть бути нові навички або старі добрі робочі методи, які ми закинули.
  3. Поставити собі "морквину ззаду". Одного разу я захопився відповіддю на питання - "що змушує успішних і багатих рухатися далі?"Відповідь була - "тінь бідності". Це один з методів, який не дозволяє закиснути в болотце комфорту ))
  4. ресурси . Як знайти психологічні, фінансові, людські ресурси. Де в своїй карті бацзи знайти "низько висять фрукти"
  5. ментори, наставники, провідник і. розповім, як активізувати енергію менторів і наставників. Не завжди це безболісно, але завжди цінно.
  6. Контроль емоцій. Робота нашого розуму, свідомості робити наші думки реальністю. А робота наша-контролювати свої думки.
  7. Який канал комунікації буде у вас працювати.
  8. Зміна стратегій.
  9. Як приймати кращі рішення
Одним з пунктів стане шматок з преміум курсу "Ци мень для битви", тому що вся ідея ци мень – це як прийти з точки A в точку B, коли початкова відповідь"Ні".

Тривалість майстер-класу буде 3-4 години, а може і більше.
https://privatelink.de/?https://vladimirkniga.com/ariadne/

Угорі