цей курс є унікальним і єдиним не тільки в російському просторі тренінгів...
Він поєднує в собі методологію нейро-лінгвістичного програмування і досвід більше 30 тисяч годин тренінгу НЛП за двадцять два роки мого викладання, близько ста проведених мною курсів НЛП-Практик, тридцяти п'яти моїх курсів НЛП-майстер.
Він грунтується на більш ніж 20 тисяч годин психотерапевтичних, гіпнотерапевтичних і цілительських сеансів, проведених мною за ці роки в Сибіру, Москві, Санкт-Петербурзі, Казані, проблеми і досягнення тисяч людей, які звернулися до мене за допомогою.
Він спирається на традиції, до яких мені пощастило (або не пощастило...) доторкнутися за моє життя – Сибірського шаманізму, Хакасії і Бурятії, суфійського цілительства, сновидческим практикам російських містичних шкіл 90-х років, бенінського вудуїзму.
на курсі Ви дізнаєтеся:
принципи Еріксоніанського гіпнозу
базові теми НЛП: від класики до новітніх напрацювань;
практики Сибірського шаманізму, Хакасії і Бурятії;
початку російської змовної традиції;
основи бенінського і гаїтянського вуду.
На курсі ви навчитеся:
встановлювати контакт різної глибини з людьми;
залучати сили до вирішення своїх проблем;
створювати лікувальні і" бойові " заклинання і змови;
залучати, приручати і виганяти власних і чужих демонів;
заподіювати привороти і одвороти.
По проходженні курсу Ви зможете:
бачити світ так, як бачать його шамани, і користуватися цим баченням;
робити обереги і амулети під різні цілі;
зцілювати себе і своїх близьких від багатьох фізичних і душевних недуг;
знімати "пристріту" і "псування", позбавлятися від "проклять"і " наклепів";
входити в світ снів для набуття нових можливостей.
Перша Щабель.
Як стають шаманами. Оцінка людей і їх ставлення до життя. "Одержимість" та її ознаки. Емоції в житті людини. Підстроювання і ведення – дзеркало і вплив.
По проходженню ступені ви зможете оцінювати людей за зовнішнім виглядом і впливати на зміну емоційного і раціонального стану людей.
Він поєднує в собі методологію нейро-лінгвістичного програмування і досвід більше 30 тисяч годин тренінгу НЛП за двадцять два роки мого викладання, близько ста проведених мною курсів НЛП-Практик, тридцяти п'яти моїх курсів НЛП-майстер.
Він грунтується на більш ніж 20 тисяч годин психотерапевтичних, гіпнотерапевтичних і цілительських сеансів, проведених мною за ці роки в Сибіру, Москві, Санкт-Петербурзі, Казані, проблеми і досягнення тисяч людей, які звернулися до мене за допомогою.
Він спирається на традиції, до яких мені пощастило (або не пощастило...) доторкнутися за моє життя – Сибірського шаманізму, Хакасії і Бурятії, суфійського цілительства, сновидческим практикам російських містичних шкіл 90-х років, бенінського вудуїзму.
на курсі Ви дізнаєтеся:
принципи Еріксоніанського гіпнозу
базові теми НЛП: від класики до новітніх напрацювань;
практики Сибірського шаманізму, Хакасії і Бурятії;
початку російської змовної традиції;
основи бенінського і гаїтянського вуду.
На курсі ви навчитеся:
встановлювати контакт різної глибини з людьми;
залучати сили до вирішення своїх проблем;
створювати лікувальні і" бойові " заклинання і змови;
залучати, приручати і виганяти власних і чужих демонів;
заподіювати привороти і одвороти.
По проходженні курсу Ви зможете:
бачити світ так, як бачать його шамани, і користуватися цим баченням;
робити обереги і амулети під різні цілі;
зцілювати себе і своїх близьких від багатьох фізичних і душевних недуг;
знімати "пристріту" і "псування", позбавлятися від "проклять"і " наклепів";
входити в світ снів для набуття нових можливостей.
Перша Щабель.
Як стають шаманами. Оцінка людей і їх ставлення до життя. "Одержимість" та її ознаки. Емоції в житті людини. Підстроювання і ведення – дзеркало і вплив.
По проходженню ступені ви зможете оцінювати людей за зовнішнім виглядом і впливати на зміну емоційного і раціонального стану людей.