4 DVD диска близько 8 годин відео. НЛП нове. Дводенний семінар.
Я займаюся НЛП, гіпнозом і цілительством ось уже двадцять років. За ці роки провів близько 20 тисяч годин психотерапевтичних і гіпнотерапевтичних сеансів і близько 30 тисяч годин тренінгів з НЛП, психотерапії та інших напрямків НЛП.
Я хочу, щоб курс НЛП she Практик поєднував би в собі методологію нейролінгвістичного програмування, мої власні напрацювання і досвід моїх вчителів і друзів. Курс НЛП-SHE Практик поєднує в собі всі класичні теми курсу НЛП-Практик, повністю відповідаючи єдиному російському стандарту якості викладання НЛП, мій психотерапевтичний досвід, останні напрацювання Річарда Бендлера по NHR, просунуті субмодальності SHE, зразки моделювання шаманського і суфійського цілительства, досвід моделювання духовних практик тибетського ламаїзму і бенінського вудуїзму.
Курс НЛП-практик є розвитком та ідейним продовженням курсів Річарда Бендлера та Джона Гріндера.
Я займаюся НЛП, гіпнозом і цілительством ось уже двадцять років. За ці роки провів близько 20 тисяч годин психотерапевтичних і гіпнотерапевтичних сеансів і близько 30 тисяч годин тренінгів з НЛП, психотерапії та інших напрямків НЛП.
Я хочу, щоб курс НЛП she Практик поєднував би в собі методологію нейролінгвістичного програмування, мої власні напрацювання і досвід моїх вчителів і друзів. Курс НЛП-SHE Практик поєднує в собі всі класичні теми курсу НЛП-Практик, повністю відповідаючи єдиному російському стандарту якості викладання НЛП, мій психотерапевтичний досвід, останні напрацювання Річарда Бендлера по NHR, просунуті субмодальності SHE, зразки моделювання шаманського і суфійського цілительства, досвід моделювання духовних практик тибетського ламаїзму і бенінського вудуїзму.
Курс НЛП-практик є розвитком та ідейним продовженням курсів Річарда Бендлера та Джона Гріндера.
НЛП нове
Структура Чаклунства. SHE НЛП Практик. Сегмент 1.
Диск 1.
Вступ
Особистий досвід в НЛП і гіпнозі
Карта та територія
VAKOG
Сенс комунікації
Позитивні наміри
Системна взаємодія
Ресурсні та нересурсні транси
Структура тіла і мислення
Спостережливість (калібрування)
Диск 2.
Калібрування
Структура курсу
З історії НЛП
Базові емоції
Управління емоціями
Страх, здивування, огида
Диск 3.
Як стати шаманом
Калібрування емоцій
Використання калібрування
Страх і жах
Візуальний канал
Кінестетичний канал
Диск 4.
Аудіальний і дигітальний канали
Чому люди не розуміють
Програма людини
Коментарі
Поезія
Магічні паси
Шахові дошки
Короткий зміст
P. S. в даному випадку вказана ціна в електронному вигляді
посилання
Структура Чаклунства. SHE НЛП Практик. Сегмент 1.
Диск 1.
Вступ
Особистий досвід в НЛП і гіпнозі
Карта та територія
VAKOG
Сенс комунікації
Позитивні наміри
Системна взаємодія
Ресурсні та нересурсні транси
Структура тіла і мислення
Спостережливість (калібрування)
Диск 2.