Що нового?

Придбаний НЛП she Практик Шаманський, ступінь 3, 4 (Юрій Чекчурін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 7353 ГРН
Учасників: 0 з 60
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 127.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
цей курс є унікальним і єдиним не тільки в російському просторі тренінгів...він поєднує в собі методологію нейро-лінгвістичного програмування і досвід більше 30 тисяч годин тренінгу НЛП за двадцять два роки мого викладання, близько ста проведених мною курсів НЛП-Практик, тридцяти п'яти моїх курсів НЛП-майстер.

Він грунтується на більш ніж 20 тисяч годин психотерапевтичних, гіпнотерапевтичних і цілительських сеансів, проведених мною за ці роки в Сибіру, Москві, Санкт-Петербурзі, Казані, проблеми і досягнення тисяч людей, які звернулися до мене за допомогою. Він спирається на традиціях, до яких мені пощастило (або не пощастило...) доторкнутися за моє життя – Сибірському шаманізму Тиви, Хакасії і Бурятії, суфійському цілительству, сновидческим практикам російських містичних шкіл 90-х років, бенінському вудуїзму.

третій ступінь.
Субмодальні шаблони світу живих і світу тіней. Техніки НЛП з точки зору шаманізму: зміна особистісної історії, помах, генератор нової поведінки, ре-імпринтинг, прощання. Техніки привороту і одвороту. Субмодальні невербальні прийоми введення в транс.
По проходженню ступені ви отримаєте доступ до скарбів світу тіней і зможете змінити в своєму житті дуже багато самі.

Четверта Щабель.
Демони і сутності в нашому внутрішньому і зовнішньому світі. Як демони проникають в людину. Приручення демонів, годування демонів в практиці Чод. Шаманські прийоми вигнання демонів: субмодальні і голосові техніки. Шестишаговий рефрейминг як один з можливих варіантів. "Пожирання" сутностей. Спілкування з духами предків: магрибські і бурятські практики. "Очищення" приміщень і" договори " з місцевостями. По проходженню ступені ви навчитеся вирішувати свої внутрішні конфлікти і" очищати " своє життя від непотрібних вам стратегій і стереотипів.

Угорі