Що нового?

Придбаний НЛП she Практик Шаманський, ступінь 6, 7 (Юрій Чекчурін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 7353 ГРН
Учасників: 0 з 60
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 127.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

цей курс є унікальним і єдиним не тільки в російському просторі тренінгів...він поєднує в собі методологію нейро-лінгвістичного програмування і досвід більше 30 тисяч годин тренінгу НЛП за двадцять два роки мого викладання, близько ста проведених мною курсів НЛП-Практик, тридцяти п'яти моїх курсів НЛП-майстер. Він грунтується на більш ніж 20 тисяч годин психотерапевтичних, гіпнотерапевтичних і цілительських сеансів, проведених мною за ці роки в Сибіру, Москві, Санкт-Петербурзі, Казані, проблеми і досягнення тисяч людей, які звернулися до мене за допомогою.

Він спирається на традиціях, до яких мені пощастило (або не пощастило...) доторкнутися за моє життя – Сибірському шаманізму Тиви, Хакасії і Бурятії, суфійському цілительству, сновидческим практикам російських містичних шкіл 90-х років, бенінському вудуїзму.

шостий ступінь.
Метафори, приклади, притчі і казки. Життєві сценарії, чарівна казка і Подорож Героя. Структура російських змов. Потрійна спіраль Мілтона Еріксона. Стратегія Шехерезади. По проходженню ступені ви можете коригувати свої життєві сценарії і використовувати замовні структури в своїй промові.

Сьома Сходинка.
Тут буде все, що ми не встигнемо за попередні щаблі. І іспит, на який ви зможете привести своїх знайомих. Завершить іспит камланіє-Шаманський ритуал. Під час проходження курсу відбудеться шість майстерень, на яких будуть як відповіді на питання, так і самостійні теми – створення оберегів, тета-Хілінг і так далі.

Угорі