Що нового?

Придбаний НЛП третього покоління: моделювання майстерності (Джудіт Делозьє)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 6581 ГРН
Учасників: 0 з 33
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 207.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

отже, на тренінгу ви займетеся:

Моделюванням ваших власних стратегій геніальності.
Це дозволить вивести на рівень усвідомлення ваші масиви майстерності, про які ви не здогадувалися раніше. Завдяки цьому ви зумієте набагато ефективніше і у великих контекстах використовувати "рідні", вже вбудовані в ваш досвід стратегії.

Моделюванням стратегій майстерності інших геніїв і експертів.
Ви давно захоплювалися чиїмось майстерністю, але вважали, що це Божа Іскра? - прийшов час і вам освоїти цей дар, іскри запаляться і у вас, а з них полум'я.

Стратегіями моделювання від Джудіт особисто-шаманське моделювання.
Моделювання птахів, тварин, дерев, вогню, вітру, духів і богів - символічне моделювання. Ми самі з нетерпінням чекаємо дізнатися більше про шаманське моделювання - про нього можна дізнатися тільки від Джудіт.

ви почнете моделювати і впроваджувати в своє життя успішні стратегії на автоматі
Ви зможете досягати більшого успіху у всіх значущих сферах життя - творчість, гроші, здоров'я, відносини
Ви зможете домагатися бажаних результатів швидше і ефективніше
Почнете більш ефективно використовувати власні стратегії геніальності, це додасть огранювання вашій майстерності
Зумієте використовувати навички моделювання для створення топових продуктів на ринку
Станете співтворцем НЛП і почнете створювати власні техніки і моделі, яким можна навчати інших
ви почнете моделювати і впроваджувати в своє життя успішні стратегії на автоматі
Ви зможете досягати більшого успіху у всіх значущих сферах життя - творчість, гроші, здоров'я, відносини
Ви зможете домагатися бажаних результатів швидше і ефективніше
Почнете більш ефективно використовувати власні стратегії геніальності, це додасть огранювання вашій майстерності
Зумієте використовувати навички моделювання для створення топових продуктів на ринку
Станете співтворцем НЛП і почнете створювати власні техніки і моделі, яким можна навчати інших
https://privatelink.de/?https://nlpspace.ru/modelling-mastery

Угорі