Що нового?

Придбаний [Нордгейм] рунічне мистецтво. Базовий курс 2023 (Антон Платов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5515 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Маргот Маргот
Статус: Набір учасників
Внесок: 124.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Переглянути вкладення 84484

Друзі!
Починається став вже" класичним " мій базовий курс з рунічного мистецтва.
Як завжди останнім часом, він включає в себе дві частини:

- вступну, що представляє собою кілька моїх оповідань (вибачте: ненавиджу в даному контексті слово "лекція") в форматі відеозаписів (доступ до яких можна можна отримати в будь-який момент);

— і основну-дев'ять вечірніх on-line занять з 7-го по 26 лютого.

У першій-вступній-частині ми розглядаємо прості, здавалося б... але-дуже важливі речі, такі як:
  • поняття про рунах і їх походження;
  • розвиток рунічного мистецтва; види рун;
  • базові значення рун;
  • Футарк як магічна система.
А ось далі — в основній частині-розмова наш починається з самого, можливо, важливого.
Перш за все, ми говоримо про сакральну структуру Футарка і трьох його аттів, а головне — переходимо до поглибленого вивчення значень рун. (Втім, одне без іншого і неможливо.)

Далі ми переходимо вже до застосування рун "тут і зараз")
І перше, з чим ми стикаємося — це рунічна мантика і рунічні передбачення. Тут ми говоримо про те," як це працює", розглядаємо конкретні техніки рунічних прогнозів і конкретні рунічні розклади (базові, спеціальні,"особливі"). І, зрозуміло," відчуваємо " все це на практиці. А ще — по можливості-згадуємо про деякі "зовсім цікаві" речі...

Ну, і-ми звертаємося, зрозуміло, до власне рунічної магії — як до мистецтва зміни реальності... Якраз про це саме тут я писати майже не буду, хоча в курсі це займає істотну частину часу ) ми розглядаємо основні напрямки рунічної магії і базові техніки складання рунічних заклять... І, звичайно, теж працюємо практично.
Наскільки це реально в рамках дотримання техніки безпеки)
https://privatelink.de/?http://nordheim.ru/courses/runes-new

Угорі