На даній лекції ми розглянемо:
Я ВМІЮ І ЛЮБЛЮ ПРАЦЮВАТИ ЗІ СКЛАДНИМИ ЗАПЛУТАНИМИ ЗАВДАННЯМИ. ДОПОМАГАЮ ЗРОЗУМІТИ В ЧОМУ СПРАВЖНЯ ПРОБЛЕМА, ЗНАЙТИ ШЛЯХИ ЇЇ ВИРІШЕННЯ І ПОБУДУВАТИ НОВІ ЦІЛІ.
Практичний ПСИХОЛОГ, засновник психологічного проекту НОРМА та школи практичної психології НОРМА, провідний тренінгів та семінарів
Другий десяток років працюю практичним психологом
Є досвід вирішення складних проблем з різних сфер життя.
Співавтор нового підходу до практичної психології
Це метод, який дозволяє розплутувати зв'язки між психічним станом, умовами середовища і нашими реакціями, переналаштовувати стану і поведінку людини під його запит і цілі.
Працюю зі здоров'ям
Знаю, як психологічні проблеми відбиваються на фізіології людини, його здоров'я і самопочутті. Допомагаю поліпшити фізичний стан.
Дійсний Член Європейської асоціації психотерапії
Якість освіти та послуг визнана
на цій лекції ви дізнаєтеся, що і як відбувається у взаємодії між психологом і клієнтом
Цікавляться психологією, щоб розуміти кухню психологічної роботи і знати, що необхідно знати і за якими критеріями вибирати собі фахівця-психолога
Для засвоєння і більш поглибленого розуміння як проходить передача нової картини світу, яка зафіксована в схемі ІПК і для закріплення пройденого матеріалу ОТВ
продажник:
- важливі нюанси роботи з онтогенезом і травматичними спогадами
- розбір кейсів
Я ВМІЮ І ЛЮБЛЮ ПРАЦЮВАТИ ЗІ СКЛАДНИМИ ЗАПЛУТАНИМИ ЗАВДАННЯМИ. ДОПОМАГАЮ ЗРОЗУМІТИ В ЧОМУ СПРАВЖНЯ ПРОБЛЕМА, ЗНАЙТИ ШЛЯХИ ЇЇ ВИРІШЕННЯ І ПОБУДУВАТИ НОВІ ЦІЛІ.
Практичний ПСИХОЛОГ, засновник психологічного проекту НОРМА та школи практичної психології НОРМА, провідний тренінгів та семінарів
Другий десяток років працюю практичним психологом
Є досвід вирішення складних проблем з різних сфер життя.
Співавтор нового підходу до практичної психології
Це метод, який дозволяє розплутувати зв'язки між психічним станом, умовами середовища і нашими реакціями, переналаштовувати стану і поведінку людини під його запит і цілі.
Працюю зі здоров'ям
Знаю, як психологічні проблеми відбиваються на фізіології людини, його здоров'я і самопочутті. Допомагаю поліпшити фізичний стан.
Дійсний Член Європейської асоціації психотерапії
Якість освіти та послуг визнана
на цій лекції ви дізнаєтеся, що і як відбувається у взаємодії між психологом і клієнтом
- Які важливі елементи комунікації знаходяться під контролем психолога
- Як усвідомлено розуміти психолога, чи відбуваються зміни з клієнтом чи ні
- Навіщо в процесі роботи з онтогенезом психологу необхідно застосовувати ті чи інші інструменти і коли
Цікавляться психологією, щоб розуміти кухню психологічної роботи і знати, що необхідно знати і за якими критеріями вибирати собі фахівця-психолога
Для засвоєння і більш поглибленого розуміння як проходить передача нової картини світу, яка зафіксована в схемі ІПК і для закріплення пройденого матеріалу ОТВ
продажник:
https://privatelink.de/?https://school.normaproject.ru/effective_work_otv