Що нового?

Набір учасників [Норма] важливі нюанси роботи з онтогенезом і травматичними спогадами (Олег Леконцев)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1287 ГРН
Учасників: 0 з 33
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 40.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
На даній лекції ми розглянемо:
  • важливі нюанси роботи з онтогенезом і травматичними спогадами
  • розбір кейсів
ОЛЕГ ЛЕКОНЦЕВ
Я ВМІЮ І ЛЮБЛЮ ПРАЦЮВАТИ ЗІ СКЛАДНИМИ ЗАПЛУТАНИМИ ЗАВДАННЯМИ. ДОПОМАГАЮ ЗРОЗУМІТИ В ЧОМУ СПРАВЖНЯ ПРОБЛЕМА, ЗНАЙТИ ШЛЯХИ ЇЇ ВИРІШЕННЯ І ПОБУДУВАТИ НОВІ ЦІЛІ.

Практичний ПСИХОЛОГ, засновник психологічного проекту НОРМА та школи практичної психології НОРМА, провідний тренінгів та семінарів

Другий десяток років працюю практичним психологом
Є досвід вирішення складних проблем з різних сфер життя.
Співавтор нового підходу до практичної психології

Це метод, який дозволяє розплутувати зв'язки між психічним станом, умовами середовища і нашими реакціями, переналаштовувати стану і поведінку людини під його запит і цілі.

Працюю зі здоров'ям

Знаю, як психологічні проблеми відбиваються на фізіології людини, його здоров'я і самопочутті. Допомагаю поліпшити фізичний стан.
Дійсний Член Європейської асоціації психотерапії

Якість освіти та послуг визнана

на цій лекції ви дізнаєтеся, що і як відбувається у взаємодії між психологом і клієнтом
  • Які важливі елементи комунікації знаходяться під контролем психолога
  • Як усвідомлено розуміти психолога, чи відбуваються зміни з клієнтом чи ні
  • Навіщо в процесі роботи з онтогенезом психологу необхідно застосовувати ті чи інші інструменти і коли
✨ Це лекція корисна всім практичним психологам бажаючим пізнати суть роботи і робити психотехнологію точно і з максимальною ефективністю.
✨ Цікавляться психологією, щоб розуміти кухню психологічної роботи і знати, що необхідно знати і за якими критеріями вибирати собі фахівця-психолога
✨ Для засвоєння і більш поглибленого розуміння як проходить передача нової картини світу, яка зафіксована в схемі ІПК і для закріплення пройденого матеріалу ОТВ

продажник:

https://privatelink.de/?https://school.normaproject.ru/effective_work_otv

Угорі