Що нового?

Придбаний Норвезький сад. Красиві і витривалі рослини для міської квартири (Андерс Рейнеберг)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 83 ГРН
Учасників: 0 з 5
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 17.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Навіть якщо ви живете в міській квартирі далеко від південного сонця, ви можете облаштувати зелений оазис у себе вдома.

Норвежець Андрес Рейнеберг, також відомий як @arcticgardener, знає все про те, як виростити квітучий сад в північному місті. Його книга, повна надихаючих ілюстрацій, дає відповіді на будь-які питання, з якими може зіткнутися початківець квітникар:
  • Як вибирати рослини, щоб вони були витривалими і радували око;
  • Як знайти відповідне місце для кожного;
  • Як забезпечити потрібну кількість світла і води;
  • Як залишити рослини на час відпустки і не погубити;
  • Як убезпечити їх від шкідників і хвороб.
фотографії та поради з книги допоможуть вписати рослини в інтер'єр і створити гарний простір. Якими прикрасити вітальню, які виживуть у ванній, а які очистять повітря в офісі? Для кожного приміщення знайдеться свій варіант. А головне, яка б погода не стояла за вікном, зелені друзі допоможуть вам створити затишок будинку і мир в душі. Так працює квіткова терапія.
" навіщо тобі стільки рослин?"Це питання мені часто задають в Instagram, де я ділюся фотографіями під ніком @arcticgardener.

Розумію: може здатися, ніби потрібно бути божевільним, щоб завести сотню зелених рослин в маленькій міській квартирі, але для мене у всьому цьому є своя філософія. Рослини багато в чому роблять моє життя кращим: вони дарують мені натхнення (адже вони красиві!), здоров'я (тому що очищають повітря) і гармонію (тому що допомагають боротися з тривожністю і депресією).

Хіба це не жахливо складно?

Зовсім не обов'язково-нехай ми і живемо на холодній Півночі, а у будь-якого з нас (у мене в тому числі!) на совісті життя пари-трійки кімнатних рослин. З часом я набрався досвіду, яким хотів би поділитися з вами. Ви не зобов'язані неодмінно заводити сто рослин, але впораєтеся з одним, а може і двома... або навіть кількома?

Коли пару років тому я став публікувати фото своєї зеленої квартири в Instagram, відгук був приголомшуючим. Чому? Думаю, головна причина в тому, що людям потрібні рослини, щоб відчувати себе добре. До того ж я бачу, що тим, хто любить рослини, небайдужі проблеми екології. Тому я звик говорити, що я не тільки друг рослин, але і друг планети. Тут є зв'язок.

Я сподіваюся, що ця книга зможе, в свою чергу, надихнути вас стати садівником-ентузіастом. Може бути, Кімнатні рослини подобаються вам своїм виглядом і тим, як вони здатні прикрасити будинок, а може, ви більше думаєте про здоров'я, або вам — як і мені — важливо і те, і інше.

Як би там не було, у мене є кілька порад, якими я із задоволенням поділюся: які рослини вибрати і як за ними доглядати, як рослини можуть оживити інтер'єр і як благотворно це може позначитися на вашому самопочутті. Моя мета-зробити так, щоб ви полюбили рослини ще більше! Тому бажаю вам приємного читання, і нехай з цього виросте що-небудь прекрасне.
Для кого ця книга?для всіх, хто захоплюється кімнатними рослинами, дизайном інтер'єру і хоче створити вдома і на роботі затишну атмосферу.
https://privatelink.de/?https://www.mann-ivanov-ferber.ru/books/norvezhskij-sad/

Угорі