Що нового?

Придбаний Нова і найефективніша техніка усвідомлених снів (Михайло Радуга)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 364 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 37.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Хочете максимум усвідомлених снів? У лабораторії ми виявили найефективнішу техніку. Пропонуємо Вам швидко і без помилок освоїти її під контролем м.веселки.
Всім привіт! З вами Михайло Радуга. Раз на кілька місяців мені хочеться відірватися від досліджень, щоб поділитися новим досвідом з новачками і досвідченими практиками.
Під час досліджень ми випадково виявили, можливо, найефективнішу техніку фази (усвідомлених снів). Її результативність дивує практично всіх, хто її пробував хоч один раз. Тепер і у вас з'явилася можливість зануритися в практику разом з нею.

чим особлива техніка?
  • усипляння мозку і утримання свідомості одночасно
  • легка і зрозуміла інструкція навіть для новачків
  • можливість тренувати техніку в неспанні
  • є "хитрою" версією відомої базової техніки
Головна особливість техніки в тому, що вона поєднує в собі як усипляння мозку, так і збереження свідомості. Саме ці два фактори є ключовими для практики фази, адже для входу в неї потрібно вміло балансувати свідомістю між сном і дійсністю. Зазвичай ми або засинаємо, або повністю прокидаємося, але нова техніка може вирішувати ці дві проблеми одночасно, в чому і полягає її секрет.

цілі курсу
Мета № 1: вивчити теорію нової техніки, щоб було ясно не тільки як вона працює, але і за рахунок яких механізмів
Мета № 2: під час лекцій інтенсивно потренуватися з новою технікою до її застосування в справі, щоб ефект був максимальний
Мета № 3: дві ночі максимально практикувати нову техніку, щоб отримати не тільки результат, але і важливі підказки

Звичайно, я відповім на ваші запитання та поділюся цікавими історіями з досліджень та особистої практики. Ми будемо легко і весело проводити час, одночасно знаходячи дивовижний навик і нових друзів. Сам курс я проведу безкоштовно, а 100% доходів будуть спрямовані на наші дослідження і розробки.

https://privatelink.de/?https://remspace.net/ru/ultimate/

Угорі