Що нового?

Набір учасників Нова Я (Анастасія Данилова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2170 ГРН
Учасників: 0 з 55
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 41 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

про подію

Онлайн-тренінг для жінок з 21 лютого по 20 квітня 2022 року

Основна мета тренінгу-особиста трансформація

До теми про жіночому і чоловічому пропоную підійти трепетно і обережно. З тієї простої причини, що досить часто можна зіткнутися з грубуватим і досить поверхневим підходом.

На жаль, більшість з нас не отримали від своїх батьків знання про те, як будуються здорові, гармонійні відносини між партнерами, а отримали тільки той досвід, який наші батьки освоїли самі. Не завжди цей досвід про щастя між чоловіком і жінкою. Така реальність, і це не привід засмучуватися або впадати у відчай. Це привід дякувати за будь-який досвід і шукати знання, відкривати їх в собі, проявляти дбайливість і турботу і в свою сторону, і в бік близьких. Так, багато знань нами загублені, але їх можна згадати, розбудити, спостерігаючи за собою, проявляючи чесність і мудрість.

Найменше я б хотіла говорити про те, як треба/правильно/вигідно поводитися жінці. На мій погляд будь-яка спроба говорити про відповідальність ролі, про її завдання може "звалитися" в спробу сказати про те, що чоловік або жінка повинні в стосунках. На мій погляд, це геноцид за статевою ознакою. Не в цьому мета. Немає завдання робити правильно, щоб бути зручною, зрозумілою або відповідати очікуванням чоловіків або суспільства в цілому.

Важливо розуміти, що ми живемо в чоловічому суспільстві. Жіноче в ньому придушувалося досить довго релігіями і громадськими установками. Потім трапилася крайність, коли" раптом " жінка стала сильною і вийшла боротися за свої права, і повинен, пригнічений, принижений вже став чоловік. Пропоную пройти крізь ці крайнощі, розуміючи, що вони є, і шукати рівність без боротьби, любов без рабства і терпіння, чесність без категоричності і т. д.

Я разом зі своїм чоловіком в цьому шляху-спостереження, переосмислення, подяки і відкриття свого джерела щастя. Тим, що мені вже вдалося побачити і відкрити, із задоволенням ділюся.

https://privatelink.de/?https://anastasiyadanilova.ru/calendar/event/229-trening-dlja-zhenshhin-novaja-ja/

Угорі